Vælg kategorien
Vælg emnet

Google Play-tjenester er ikke til stede

ESET Anti-Theft bruger Google Play-tjenester til at levere kommandoer til din enhed i realtid og til at vise push-meddelelser. Hvis disse tjenester er deaktiveret eller ikke til stede på din enhed, er ESET Anti-Theft-funktioner, der administreres fra ESET HOME, begrænset.

ESET Mobile Security kræver, at Google Play-tjenester fungerer korrekt. ESET Mobile Security understøttes ikke på enheder uden Google Play-tjenester, f.eks. visse Huawei-enheder.