Meddelelsesoversigt

Her kan du se en oversigt over meddelelser, som er sendt til din bortkomne eller stjålne enhed.

Klik på Eksempel for at få vist et eksempel på alle tidligere oprettede meddelelser. Oprettelsestidspunkt og leveringsstatus vises også her. Hvis du vil sende en meddelelse, der allerede er sendt til din enhed, skal du klikke på Send igen. Klik på Annuller for at standse en meddelelse i at blive sendt igen.