Verkkoliikenteen tarkistin

Verkkoliikenteen tarkistin tarjoaa haittaohjelmien suojauksen sovellusprotokollille, joka integroi useita kehittyneitä haittaohjelmien tarkistustekniikoita. Verkkoliikenteen tarkistin tarkistaa HTTP(S)-, POP3(S)- ja IMAP(S) -protokollat automaattisesti verkkoselaimesta tai sähköpostisovelluksesta riippumatta. Voit ottaa verkkoliikenteen tarkistimen käyttöön tai poistaa sen käytöstä kohdassa Lisäasetukset > Tunnistusohjelma > Verkkoliikenteen tarkistin.

Ota verkkoliikenteen tarkistin käyttöön – Jos poistat tämän asetuksen käytöstä, HTTP(S)-, POP3(S)- ja IMAP(S) -protokollia ei tarkisteta. Huomaa, että seuraavat tuotteen ESET Smart Security Premium ominaisuudet edellyttävät verkkoliikenteen tarkistimen käyttöä:

Internetin käytön suojaus

Käytönvalvonta

Selaimen tietosuoja & suojaus

Turvalliset pankkitoiminnot ja selaaminen

SSL/TLS

Tietojenkalastelusuojaus

Sähköpostisovelluksen suojaus