Sähköpostilaatikon suojaus

ESET Smart Security Premium:n integrointi postilaatikkosi kanssa lisää aktiivisen suojauksen tasoa sähköpostiviestien haitallista koodia vastaan.

Voit määrittää postilaatikon suojauksen kohdassa Lisäasetukset > Suojaukset > Sähköpostisovelluksen suojaus > Sähköpostilaatikon suojaus.

Ota käyttöön sähköpostisuojaus sovelluksen lisäosilla – Kun tämä asetus on poistettu käytöstä, sähköpostisovelluksen lisäosien suojaus ei ole käytössä.

Valitse tarkistettavat sähköpostit:

Vastaanotettu sähköposti

Lähetetty sähköposti

Luettu sähköposti

Muokattu sähköposti

note

Ota käyttöön sähköpostisuojaus sovelluksen lisäosilla -asetus kannattaa pitää käytössä. Vaikka integrointi ei ole käytössä tai vaikka se ei toimisi, postiliikennesuojaus (IMAP/IMAPS ja POP3/POP3S) suojaa sähköpostiliikennettä edelleen.

Tarkista roskapostin varalta

Ei-toivotut sähköpostiviestit eli roskapostiviestit ovat yksi suurimmista sähköisen tiedonsiirron ongelmista. Roskapostin osuus kaikesta sähköpostiliikenteestä on jopa 30 prosenttia. Sähköpostisovelluksen roskapostisuojaus suojaa tältä ongelmalta. Sähköpostisovelluksen roskapostisuojaus hyödyntää useita sähköpostisuojausperiaatteita, ja sen suodatuskyky on huippuluokkaa, joten se pitää Saapuneet-kansiosi puhtaana. Roskapostin havaitsemisessa yksi tärkeä periaate on ei-toivottujen sähköpostien tunnistaminen ennalta määriteltyjen luotettavien osoitteiden (sallittujen) ja roskapostiosoitteiden (estettyjen) perusteella.

Tärkein roskapostiviestien tunnistustapa on sähköpostiviestien sisällön tarkistaminen. Vastaanotetuista viesteistä etsitään roskapostin ominaisuuksia tiettyjen kriteerien (viestimäärityksien, tilastollisen heuristiikan, algoritmien tunnistamisen sekä muiden yksilöllisten tapojen) perusteella. Niiden avulla sähköpostiviestille määritetään indeksiarvo, joka määrittää, onko viesti roskapostia.

Ota sähköpostisovelluksen roskapostisuojaus käyttöön – Kun tämä on käytössä, vastaanotetut viestit tarkistetaan roskapostin varalta.

Käytä edistyksellistä roskapostintarkistinta – Muita roskapostisuojauksen tietoja ladataan säännöllisesti, mikä parantaa roskapostisuojausta ja tuottaa parempia tuloksia.

Roskapostituloksen kirjaus – Tuotteen ESET Smart Security Premium roskapostinestomoduuli antaa jokaiselle tarkistetulle viestille roskapostipistearvon. Viesti tallennetaan roskapostisuojauksen lokiin (ohjelman pääikkuna > Työkalut > Lokitiedostot > Sähköpostisovelluksen roskapostisuojaus).

Ei mitään – Roskapostitarkistuksen tulosta ei kirjata.

Määritetty uudelleen ja merkitty roskapostiksi – Valitse tämä, jos haluat tallentaa roskapostin tuloksen viesteille, joissa on merkintä SPAM (roskaposti).

Kaikki – Kaikki viestit ja niiden roskapostipistearvo kirjoitetaan lokiin.

note

Kun napsautat viestiä roskapostikansiossa, voit valita Määrittele valitut viestit uudelleen MUUKSI kuin roskapostiksi, niin viesti siirretään saapuneisiin. Kun napsautat saapuneiden kansiossa viestiä, jonka arvioit roskapostiksi, valitse Määrittele viestit uudelleen roskapostiksi, niin viesti siirretään roskapostikansioon. Voit valita useita viestejä ja käsitellä niitä kaikkia samanaikaisesti.

Liitteiden käsittelyn optimointi – Jos optimointi on poistettu käytöstä, kaikki liitteet tarkistetaan heti. Sähköpostisovelluksen suorituskyky voi heikentyä.

Integraatiot – Mahdollistaa sähköpostilaatikon suojauksen integroinnin sähköpostisovelluksen kanssa. Katso lisätietoja kohdasta Integraatiot.

Vastaus – Mahdollistaa roskapostiviestien käsittelyn mukauttamisen. Katso lisätietoja kohdasta Vastaus.