Tuotteen ESET Smart Security Premium käsitteleminen

ESET Smart Security Premium -ohjelman pääikkuna on jaettu kahteen osaan. Oikealla oleva ensisijainen ikkuna sisältää tiedot, jotka vastaavat päävalikosta vasemmalta valittua asetusta.

note

Yksityiskohtaiset ohjeet

ESETin Windows-tuotteiden pääikkunan avaaminen -artikkeli sisältää kuvitetut ohjeet englanniksi ja monilla muilla kielillä.

Voit valita ESET Smart Security Premium:n graafisen käyttöliittymän värimaailman ohjelman pääikkunan oikeasta yläkulmasta. Napsauta Värimaailma-kuvaketta (kuvake muuttuu valitun värimaailman perusteella) Pienennä-kuvakkeen vierestä ja valitse värimaailma avattavasta valikosta:

Sama kuin järjestelmän väri — Asettaa ohjelman ESET Smart Security Premium -väritilan käyttöjärjestelmän asetusten perusteella.

Tumma – ESET Smart Security Premium -ohjelman värimaailma on tumma (tumma tila).

Vaalea – ESET Smart Security Premium -ohjelmassa on vakiotyyppinen vaalea värimaailma.

PAGE_HOME

Päävalikon valinnat:

Yleiskuvaus – Sisältää tietoja tuotteen ESET Smart Security Premium suojaustilasta.

Tietokoneen tarkistus – Voit määrittää ja käynnistää tietokoneen tarkistuksen tai luoda mukautetun tarkistuksen.

Päivitä – Näyttää tietoja moduulista ja tunnistusohjelman päivitykset.

Työkalut – Mahdollisuus käyttää Verkon tarkastus -ominaisuutta ja muita ominaisuuksia, jotka helpottavat ohjelman hallintaa ja sisältävät lisäasetuksia kokeneille käyttäjille.

Asetukset – Sisältää määritysasetuksia tuotteen ESET Smart Security Premium suojausominaisuuksille (tietokoneen suojaus, Internet-suojaus, verkon suojaus ja tietoturvatyökalut) sekä mahdollistaa pääsyn lisäasetuksiin.

Ohje ja tuki – Näyttää tietoja tilauksestasi, asennetusta ESET-tuotteesta ja linkkejä online-ohjeeseen, ESET-tietopankkiin ja tekniseen tukeen.

ESET HOME -tiliVoit yhdistää laitteesi ESET HOME -palveluun tai tarkistaa ESET HOME -tilin yhteystilan. ESET HOME:ssä voit tarkastella ja hallita Varkaudenesto:n asetuksia ja aktivoituja ESET-tilauksia ja -laitteita.