Päivitä

Ohjelman ESET Smart Security Premium päivittäminen säännöllisesti on paras tapa varmistaa mahdollisimman hyvä tietokoneen suojaustaso. Päivitysmoduuli varmistaa sekä ohjelmamoduulien että järjestelmäkomponenttien ajantasaisuuden.

Kun ohjelman pääikkunasta valitaan Päivitä, käyttäjä näkee voimassa olevan päivityksen tilan, mukaan lukien edellisen onnistuneen päivityksen ajankohdan ja päivitystarpeen.

Automaattisten päivitysten lisäksi voit käynnistää manuaalisen päivityksen napsauttamalla Tarkista päivitykset. Ohjelmamoduulien ja -komponenttien säännöllinen päivittäminen on keskeistä haitallisen koodin vastaisen suojautumisen kannalta. Kiinnitä erityistä huomiota tuotemoduulien kokoonpanoon ja toimintaan. Tuote on aktivoitava aktivointiavaimella, jotta päivitykset voidaan vastaanottaa. Jos et ole tehnyt näin asennuksen aikana, sinun on aktivoitava ESET Smart Security Premium, niin pystyt käyttämään ESETin päivityspalvelimia. Saat aktivointiavaimen ESETiltä sähköpostitse, kun olet ostanut tuotteen ESET Smart Security Premium.

PAGE_UPDATE

Nykyinen versio – ilmaisee asennetun tuotteen versionumeron.

Edellinen onnistunut päivitys – Ilmaisee viimeisimmän onnistuneen päivityksen päivämäärän. Jos päivämäärä on jo jonkin verran menneisyydessä, tuotemoduulisi eivät välttämättä ole ajan tasalla.

Edellinen onnistunut päivitysten tarkistus – ilmaisee viimeisimmän päivitysten onnistuneen tarkistuksen päivämäärän.

Näytä kaikki moduulit – asennettujen ohjelmamoduulien luettelo.

Valitse Tarkista päivitykset, jos haluat tarkistaa ESET Smart Security Premium:n uusimman saatavilla olevan version.

Päivitysprosessi

Lataus alkaa, kun valitset Etsi päivityksiä. Näyttöön tulevat lataamisen edistymispalkki ja latauksen jäljellä oleva aika. Voit keskeyttää päivityksen valitsemalla Peruuta päivitys.

PAGE_UPDATE_02

important

Normaalisti Päivitys-ikkunassa näkyy vihreä valintamerkki, joka ilmaisee, että ohjelma on ajan tasalla. Jos näin ei ole, ohjelma ei ole ajan tasalla vaan enempi altis tartunnoille. Päivitä ohjelmamoduulit mahdollisimman pian.

Epäonnistunut päivitys

Jos saat ilmoituksen moduulipäivityksen epäonnistumisesta, se voi johtua seuraavista syistä:

1.Virheellinen tilaus – Aktivointiin käytetty tilaus on virheellinen tai vanhentunut. Valitse ohjelman pääikkunassa Ohje ja tuki > Vaihda tilaus ja aktivoi tuotteesi.

2.Päivitystiedostoja ladattaessa tapahtui virhe – Tämä saattaa johtua virheellisesti määritetyistä Internet-yhteysasetuksista. Tarkista Internet-yhteys (avaamalla esimerkiksi jokin sivusto selaimessa). Jos sivusto ei avaudu, Internet-yhteyttä ei todennäköisesti ole muodostettu tai tietokoneessa on yhteysongelmia. Ota yhteys Internet-palveluntarjoajaasi, jos sinulla ei ole aktiivista Internet-yhteyttä.

PAGE_UPDATE_03

important

Tietokone on käynnistettävä uudelleen, kun ESET Smart Security Premium on päivitetty onnistuneesti uudempaan tuoteversioon. Tämä varmistaa, että kaikki ohjelman moduulit päivittyvät oikein. Tietokonetta ei tarvitse käynnistää uudelleen säännöllisten moduulipäivitysten jälkeen.

note

Lisätietoja on tässä moduulipäivityksen epäonnistumisen vianmääritystä käsittelevässä artikkelissa.