Yhteydet

Tietyissä verkoissa tietokoneen ja Internetin välinen yhteys saatetaan ohjata välityspalvelimen kautta. Jos käytät välityspalvelinta, sinun on määritettävä seuraavat asetukset. Muuten ESET Smart Security Premium ja sen moduulit eivät päivity automaattisesti. Tuotteessa ESET Smart Security Premium välityspalvelimen asetukset ovat määritettävissä kahdessa eri lisäasetusten osiossa.

Yleisen välityspalvelimen asetukset voidaan määrittää kohdassa Lisäasetukset > Yhteydet > Välityspalvelin. Välityspalvelimen määrittäminen tällä tasolla määrittää yleiset välityspalvelimen asetukset kaikille tuotteen ESET Smart Security Premium toiminnoille. Kaikki Internet-yhteyttä edellyttävät moduulit käyttävät näitä parametreja.

Jos haluat määrittää yleisen välityspalvelimen asetukset, ota käyttöön Käytä välityspalvelinta sekä kirjoita välityspalvelimen osoite ja välityspalvelimen portin numero.

Jos tietoliikenne välityspalvelimen kanssa edellyttää todennusta, valitse Välityspalvelin vaatii todennusta ja anna kelvolliset tiedot Käyttäjänimi- ja Salasana-kenttiin. Valitse Havaitse välityspalvelin, jos haluat tunnistaa ja täyttää välityspalvelimen asetukset automaattisesti. ESET Smart Security Premium kopioi Internet Explorerin tai Google Chromen Internet-asetuksissa määritetyt parametrit.

note

Sinun on annettava käyttäjänimesi ja salasanasi manuaalisesti Välityspalvelimen asetuksissa.

Käytä suoraa yhteyttä, jos välityspalvelin ei ole käytettävissä – Jos ESET Smart Security Premium on määritetty käyttämään välityspalvelinta, johon ei saada yhteyttä, ESET Smart Security Premium ohittaa välityspalvelimen ja on suorassa yhteydessä ESET-palvelimiin.

Välityspalvelimen asetukset voidaan määrittää myös kohdassa Lisäasetukset > Päivitä > Profiilit > Päivitykset > Yhteysasetukset valitsemalla Yhteys välityspalvelimen kautta Välityspalvelintila-alasvetovalikosta. Tämä määritys koskee vain päivityksiä, ja sitä suositellaan kannettaville tietokoneille, jotka vastaanottavat moduulipäivityksiä etäsijainneista. Lisätietoja on kohdassa Päivityksen lisäasetukset.

CONFIG_PROXY_SERVER