Käyttöliittymä

Voit määrittää ohjelman graafisen käyttöliittymän (GUI) toiminnan kohdassa Lisäasetukset > Käyttöliittymä.

Käyttöliittymän osat > Lisäasetukset -kohdassa avulla voit säätää ohjelman ulkonäköä ja sen käyttämiä efektejä.

Jotta saat täydellisen suojan tietoturvaohjelmistostasi, voit estää ohjelman poistamisen ja kaikki luvattomat muutokset suojaamalla asetukset salasanalla käyttämällä Käyttöasetukset-työkalua.

note

Järjestelmäilmoitusten, tunnistushälytysten ja sovellustilojen toimintoja voi määrittää Ilmoitukset-osiossa.