Käyttöliittymän osat

Voit säätää ESET Smart Security Premium työympäristön (graafinen käyttöliittymä) mieleiseksesi valitsemalla Lisäasetukset > Käyttöliittymä > Käyttöliittymän elementit.

Väritila — Valitse ESET Smart Security Premium -ohjelman graafisen käyttöliittymän väritila avattavasta valikosta:

Sama kuin järjestelmän väri — Asettaa ohjelman ESET Smart Security Premium -väritilan käyttöjärjestelmän asetusten perusteella.

Tumma – ESET Smart Security Premium -ohjelman värimaailma on tumma (tumma tila).

Vaalea – ESET Smart Security Premium -ohjelmassa on vakiotyyppinen vaalea värimaailma.

note

Voit myös valita ESET Smart Security Premium:n graafisen käyttöliittymän värimaailman ohjelman pääikkunan oikeasta yläkulmasta.

Näytä aloitusnäyttö käynnistyksen yhteydessä — Näyttää ESET Smart Security Premium -ohjelman aloitusnäytön käynnistyksen aikana.

Käytä äänimerkkiä – hälyttää äänimerkillä, kun tärkeitä tapahtumia tapahtuu tarkistuksen aikana, esimerkiksi havaittaessa uhka tai kun tarkistus on päättynyt.

Läpinäkyvä tausta – Ottaa ohjelman pääikkunassa käyttöön läpinäkyvän taustan. Läpinäkyvä tausta on käytettävissä vain uusimmissa Windows-versioissa (RS4 ja uudemmissa).

Integroi pikavalikkoon – Tuotteen ESET Smart Security Premium hallintaelementtien integroiminen pikavalikkoon.

CONFIG_ENVIRONMENT