Käyttöasetukset

ESET Smart Security Premium -asetukset ovat tärkeä osa tietoturvakäytäntöäsi. Luvattomat muokkaamiset voivat vaarantaa järjestelmän vakauden ja tietoturvan. Tuotteen ESET Smart Security Premium määritysparametrit voidaan suojata salasanalla luvattoman muokkaamisen estämiseksi. Käyttöasetukset voidaan määrittää kohdassa Lisäasetukset > Käyttöliittymä > Käyttöasetukset.

Voit määrittää määritysparametrien suojaamiseen ja tuotteen ESET Smart Security Premium asennuksen poistamiseen käytettävän salasanan valitsemalla Määritä kohdan Suojaa asetukset salasanalla vierestä.

note

Kun yrität käyttää lisäasetuksia, näkyviin tulee salasanan syöttöikkuna. Jos olet unohtanut tai hukannut salasanan, valitse alta Palauta salasana ja kirjoita tilauksen rekisteröintiin käytetty sähköpostiosoite. ESET lähettää sinulle sähköpostin, jossa on varmennuskoodi ja salasanan palautusohje.

Lisäasetusten lukituksen avaaminen

Jos haluat vaihtaa salasanasi, valitse Vaihda salasana kohdan Suojaa asetukset salasanalla vierestä.

Jos haluat poistaa salasanasi, valitse Poista kohdan Suojaa asetukset salasanalla vierestä.

CONFIG_PASSWORD