Salasanasuojattujen lisäasetusten lukituksen avaaminen

Kun yrität käyttää suojattuja lisäasetuksia, näkyviin tulee salasanan syöttöikkuna. Jos olet unohtanut tai hukannut salasanan, valitse Palauta salasana ja kirjoita tilauksen rekisteröintiin käytetty sähköpostiosoite. ESET lähettää sinulle sähköpostin, jossa on varmennuskoodi. Syötä varmennuskoodi ja kirjoita sitten uusi salasana ja sen vahvistus. Varmennuskoodi on voimassa seitsemän päivän ajan.

Palauta salasana ESET HOME-tilin kautta – Käytä tätä vaihtoehtoa vain, jos aktivointiin käytetty tilaus on liitetty ESET HOME-tiliisi. Kirjoita sähköpostiosoite, jolla kirjaudut ESET HOME-tilillesi.

Jos et muista käyttämääsi sähköpostiosoitetta tai salasanan palauttamisessa on ongelmia, valitse Ota yhteyttä tekniseen tukeen. Siirryt ESET-sivustolle, jonka kautta saat nopeasti yhteyden tekniseen tukeemme.

Luo teknisen tuen koodi – Tämä toiminto luo koodin teknistä tukea varten. Kopioi tekniseltä tuelta saamasi koodi ja valitse sitten Minulla on varmennuskoodi. Syötä varmennuskoodi ja kirjoita sitten salasana ja sen vahvistus. Varmennuskoodi on voimassa seitsemän päivän ajan.

Lisätietoja on artikkelissa Asetusten salasanan avaaminen ESETin Windows-kotituotteissa.