Tietokoneen tarkistuksen ajoittaminen viikoittain

Voit ajoittaa säännöllisen tehtävän avaamalla ohjelman pääikkunan ja valitsemalla Työkalut > Ajastin. Alla olevien ohjeiden mukaan voit ajoittaa tehtävän, joka tarkistaa paikalliset asemat kerran viikossa. Lisätietoja on tietopankin artikkelissa.

Voit ajoittaa tarkistustehtävän seuraavasti:

1.Valitse Ajastimen päänäytöstä Lisää.

2.Kirjoita tehtävän nimi ja valitse avattavasta Tehtävän tyyppi -valikosta Tarvepohjainen tietokoneen tarkistus.

3.Valitse tehtävän taajuudeksi Viikoittain.

4.Määritä tehtävän suorittamisen päivä ja aika.

5.Valitse Suorita tehtävä mahdollisimman pian, jos haluat suorittaa tehtävän myöhemmin siinä tapauksessa, että ajoitettua tehtävää ei jostakin syystä suoriteta (jos esimerkiksi tietokone oli sammutettuna).

6.Tarkista ajoitetun tehtävän yhteenveto ja valitse Valmis.

7.Valitse avattavasta Kohteet-valikosta Paikalliset asemat.

8.Ota tehtävä käyttöön valitsemalla Valmis.