Lisäasetusten salasana

Jos haluat suojata ESET Smart Security Premium -lisäasetukset ja välttää niiden muokkaamisen ilman tarvittavia oikeuksia, kirjoita uusi salasana Uusi salasana- ja Vahvista salasana -kenttiin. Valitse OK.

Kun haluat muuttaa nykyisen salasanan:

1.Kirjoita vanha salasana Vanha salasana -kenttään.

2.Kirjoita uusi salasana Uusi salasana- ja Vahvista salasana -kenttiin.

3.Valitse OK.

Tätä salasanaa vaaditaan lisäasetusten käyttämiseen.

Jos unohdat salasanasi, katso tietoja kohdasta Asetusten salasanan nollaaminen ESET Home -tuotteissa.

Katso lisätietoja kadonneen ESET-aktivointiavaimen palauttamisesta, tilauksesi vanhenemispäivästä sekä muista tuotetta ESET Smart Security Premium koskevista tilaustiedoista ohjeaiheesta Kadonnut aktivointiavain.