Ilmoitukset

Voit hallita tuotteen ESET Smart Security Premium ilmoituksia kohdassa Lisäasetukset > Ilmoitukset. Voit määrittää seuraavanlaisia ilmoituksia:

Sovelluksen tilat – Ilmoitukset näkyvät kohdassa ohjelman pääikkuna > Yleiskuvaus.

Työpöytäilmoitukset – Pienet ponnahdusikkunat järjestelmän tehtäväpalkin vieressä.

Vuorovaikutteiset hälytykset – Hälytysikkunat ja viestiruudut, jotka edellyttävät käyttäjän vuorovaikutusta.

Välittäminen eteenpäin – Sähköposti-ilmoitukset lähetetään määritettyyn sähköpostiosoitteeseen.

CONFIG_NOTIFICATIONS

icon_section Sovellusten tilat

Sovellusten tilat – Valitse Muokkaa, niin voit valita, mitä sovellusten tiloja näytetään kohdassa ohjelman pääikkuna > Yleiskuvaus.