Työpöytäilmoitukset

Työpöytäilmoitukset näytetään pienillä ilmoitusikkunoilla järjestelmän tehtäväpalkin vieressä. Oletusarvon mukaan ne näkyvät 10 sekunnin ajan ja katoavat sitten. Ilmoituksilla tiedotetaan onnistuneista tuotepäivityksistä, uusista kytketyistä laitteista, virustarkistusten päättymisistä ja uusista havaituista uhkista.

CONFIG_DESKTOP_NOTIFICATIONS

Näytä ilmoitukset työpöydällä – Suosittelemme tämän asetuksen jättämistä päälle, jotta tuote voi ilmoittaa sinulle, kun uusi tapahtuma on ilmennyt.

Työpöytäilmoitukset – Valitse Muokkaa, niin voit ottaa käyttöön tai poistaa käytöstä työpöytäilmoitukset.

Älä näytä ilmoituksia, kun sovelluksia suoritetaan koko ruudun näyttötilassa – Mitään ei-interaktiivisia ilmoituksia ei näytetä, kun sovelluksia käytetään koko näytön tilassa.

Näyttöaika sekunneissa – Määrittää, kuinka kauan ilmoitus näkyy. Arvon on oltava 3–30 sekuntia.

Läpinäkyvyys – Määrittää ilmoituksen läpinäkyvyyden prosentteina. Sallitut arvot ovat 0 (ei läpinäkyvä) – 80 (erittäin läpinäkyvä).

Näytettävien tapahtumien vähimmäissisältö – Voit valita avattavasta valikosta vakavuustason, josta lähtien ilmoitukset näytetään. Vaihtoehdot ovat seuraavat:

oVianmääritystiedot – Näyttää tiedot, jota tarvitaan ohjelman ja kaikkien yllä olevien merkintöjen hienosäätämiseen.

oInformatiiviset – Näyttää informatiiviset viestit, epätavalliset verkkotapahtumat mukaan lukien onnistuneen päivityksen viestit sekä kaikki yllä olevat merkinnät.

oVaroitukset – Näyttää varoitusviestit, virheet ja vakavat virheet (esimerkiksi päivityksen epäonnistuminen).

oVirheet – Näyttää virheet, kuten jos asiakirjasuojausta ei aloitettu, ja vakavat virheet.

oVakavat virheet – Näyttää vain vakavat virheet, kuten jos virustentorjunnan käynnistyksessä tapahtui virhe tai jos järjestelmä on viruksen tartuttama.

Näytä usean käyttäjän järjestelmissä ilmoitukset tämän käyttäjän näytöllä – Sallii valitun tilin näyttää työpöytäilmoituksia. Jos esimerkiksi et käytä järjestelmänvalvojan tiliä, kirjoita haluamasi tilin koko nimi, niin työpöytäilmoitukset näytetään vain valitulla tilillä. Vain yksi käyttäjätili voi saada työpöytäilmoituksia.

Salli ilmoitusten ottaa näyttö itselleen – Sallii ilmoitusten tulemisen näyttöön niin, että niitä voi vaihdella näytettäväksi ALT+Sarkain-näppäinyhdistelmällä.