Vuorovaikutteiset hälytykset

important

Etsitkö tietoja yleisistä hälytyksistä ja ilmoituksista?

Uhka löydetty

Osoite on estetty

Tuotetta ei aktivoitu

Vaihda kattavampien ominaisuuksien tuotteeseen

Vaihda karsitumpien ominaisuuksien tuotteeseen

Päivitys on saatavilla

Päivitystiedot eivät ole yhdenmukaisia

Moduulipäivityksen epäonnistumisen vianmääritys

Moduulien päivitysvirheiden ratkaiseminen

Verkkouhka estetty

Verkkosivuston varmenne evätty

Lisäasetukset > Ilmoitukset -osion Vuorovaikutteiset hälytykset -kohdassa voit määrittää, miten ESET Smart Security Premium käsittelee viestiruudut ja vuorovaikutteiset hälytykset havainnoissa, joissa käyttäjän on tehtävä päätös (esimerkiksi mahdollinen tietojenkalastelusivusto).

CONFIG_ALERT

Vuorovaikutteiset hälytykset

Jos Näytä vuorovaikutteiset hälytykset -asetus poistetaan käytöstä, kaikki hälytysikkunat ja selainikkunat suljetaan, joten asetus sopii vain joihinkin erityistilanteisiin. Suosittelemme pitämään tämän asetuksen käytössä.

Tuotteensisäiset viestit

Tuotteensisäiset viestit sisältävät käyttäjälle suunnattuja ESET-uutisia ja muita asioita. Markkinointiviestien lähettämiseen tarvitaan käyttäjän lupa. Tämän takia markkinointiviestejä ei lähetetä käyttäjille oletusarvoisesti (mikä ilmaistaan kysymysmerkillä). Jos otat tämän vaihtoehdon käyttöön, suostut vastaanottamaan ESETin markkinointiviestejä. Jos et halua saada ESETin markkinointimateriaaleja, poista Näytä markkinointiviestit ‑asetus käytöstä.

Viestiruudut

Voit sulkea viestiruudut automaattisesti tietyn ajan päästä valitsemalla Sulje viestiruudut automaattisesti. Jos niitä ei suljeta manuaalisesti, hälytysikkunat suljetaan automaattisesti määritetyn ajan kuluttua.

Näyttöaika sekunneissa – Määrittää, kuinka kauan hälytys näkyy. Arvon on oltava 10–999 sekuntia.

Vahvistusviestit – Valitse Muokkaa, niin näyttöön tulee luettelo vahvistusviesteistä, joita voit valita näytettäväksi tai jättää näyttämättä.