Internetin käytön suojaus

Internetin käytön suojauksen avulla voit määrittää Internet-suojauksen lisäasetuksia. Seuraavat vaihtoehdot ovat käytettävissä kohdassa Lisäasetukset > Suojaukset > Verkon käytön suojaus > Verkon käytön suojaus:

Ota Internet-käytön suojaus käyttöön – Kun tämä asetus on poistettu käytöstä, internetin käytön suojaus ja tietojenkalastelusuojaus eivät toimi.

note

Suosittelemme, että annat Internetin käytön suojauksen olla käytössä, etkä ohita sovelluksia tai IP-osoitteita.

Tarkista selaimen skriptit – Kun tämä on käytössä, tunnistusohjelma tarkistaa kaikki verkkoselainten suorittamat JavaScript-ohjelmat.

Ota tietojenkalastelusuojaus käyttöön – Kun tämä on käytössä, tietojenkalastelusivustot estetään. Katso lisätietoja osiosta Tietojenkalastelusuojaus.

Ohitetut sovellukset – Voit ohittaa tiettyjä sovelluksia internetin käytön suojaustarkistuksesta. Hyödyllinen, kun internetin käytön suojaus aiheuttaa yhteensopivuusongelmia.

Ohitetut IP-osoitteet – Mahdollistaa tiettyjen etäosoitteiden ohittamisen internetin käytön suojaustarkistuksesta. Hyödyllinen, kun internetin käytön suojaus aiheuttaa yhteensopivuusongelmia.

CONFIG_WEB_ACCESS

Internetin käytön suojaus tuo seuraavan viestin näkyviin selaimeen, kun verkkosivusto on estetty:

WEB_BLOCKED

note

Yksityiskohtaiset ohjeet

Seuraavat ESET-tietopankin artikkelit saattavat olla käytettävissä vain englanniksi:

Turvallisen sivuston jättäminen pois Internetin käytön suojaus -toiminnon estoista

Sivuston estäminen tuotteella ESET Smart Security Premium