Ohitetut IP-osoitteet

Luetteloon merkityt osoitteet ohitetaan tarkistuksessa. HTTP(S)/POP3(S)/IMAP(S)-yhteyksiä valituista osoitteesta/valittuihin osoitteisiin ei tarkisteta uhkien varalta. Suosittelemme tämän vaihtoehdon käyttämistä vain tunnetusti luotettavien osoitteiden kohdalla.

Valitse Lisää, jos haluat ohittaa etäpisteen IP-osoitteen, osoitealueen tai aliverkon.

Muuta valittua IP-osoitetta valitsemalla Muokkaa.

Valitse Poista, jos haluat poistaa luettelosta valitut merkinnät.

CONFIG_EPFW_CONTENT_ADDR_EXCL

example

Esimerkkejä IP-osoitteista

Lisää IPv4-osoite:

Yksi osoite – Lisää yksittäisen tietokoneen IP-osoitteen (esimerkiksi 192.168.0.10).

Osoitealue – IP-osoitealue määritetään antamalla ensimmäinen ja viimeinen IP-osoite (esimerkiksi 192.168.0.1—192.168.0.99).

Aliverkko – Aliverkko (tietokoneiden ryhmä), jonka määrittämiseen käytetään IP-osoitetta ja peitettä. Esimerkiksi 255.255.255.0 on aliverkon 192.168.1.0 peite. Jos haluat ohittaa koko aliverkon, kirjoita 192.168.1.0/24.

Lisää IPv6-osoite:

Yksittäinen osoite – Lisää yksittäisen tietokoneen IP-osoitteen (esimerkiksi 2001:718:1c01:16:214:22ff:fec9:ca5).

Aliverkko – Aliverkko (tietokoneiden ryhmä) on määritetty IP-osoitteella ja peitteellä (esimerkki: 2002:c0a8:6301:1::1/64).