Ohitetut sovellukset

Lisää luetteloon sovellukset, jotka haluat ohittaa tiedonsiirtotarkistuksesta. HTTP(S)/POP3(S)/IMAP(S)-liikennettä valituista sovelluksista ei tarkisteta uhkien varalta. Suosittelemme tämän käyttämistä vain sellaisten sovellusten kohdalla, jotka eivät toimi kunnolla, jos niiden tietoliikennettä tarkistetaan.

Käynnissä olevat sovellukset ja palvelut lisätään luetteloon automaattisesti, kun napsautat Lisää. Napsauta ... ja siirry sovellukseen lisätäksesi ohituksen manuaalisesti.

Muokkaa – Muokkaa valittuja luettelomerkintöjä.

Poista – Poistaa valitut merkinnät luettelosta.

CONFIG_EPFW_CONTENT_SCAN_EXCLUDE