Tuoteaktivointi

Tuotteesi aktivointiin on monia eri tapoja. Tietyn aktivointivaihtoehdon käytettävyys aktivointi-ikkunassa saattaa vaihdella maan sekä jakelutavan (CD/DVD, ESETin Web-sivu jne.) mukaan.

Jos olet ostanut tuotteen liikkeestä tai saanut sähköpostin, jossa on tilauksen tiedot, voit aktivoida tuotteen valitsemalla Käytä ostettua aktivointiavainta. Aktivoinnin onnistuminen edellyttää aktivointiavaimen antamista. Aktivointiavain on ainutlaatuinen merkkijono muodossa XXXX-XXXX-XXXX-XXXX-XXXX tai XXXX-XXXXXXXX, jota käytetään tilauksen omistajan tunnistamiseen ja tilauksen aktivoimiseen. Aktivointiavain sijaitsee yleensä tuotepakkauksen sisällä tai takana.

Kun olet valinnut Käytä ESET HOME-tiliä -vaihtoehdon, sinua pyydetään kirjautumaan ESET HOME-tilillesi.

Jos haluat arvioida tuotteen ESET Smart Security Premium ennen sen ostamista, valitse Ilmainen kokeilukäyttöoikeus. Aktivoi ESET Smart Security Premium määräajaksi kirjoittamalla sähköpostiosoitteesi ja maasi. Ilmainen kokeiluversio lähetetään sinulle sähköpostitse. Yksi asiakas voi aktivoida ilmaisen kokeiluversion vain kerran.

Jos sinulla ei ole tilausta ja haluat ostaa sen, valitse Osta tilaus. Tämä ohjaa sinut uudelleen paikallisen ESET-jälleenmyyjän sivustoon. ESETin kotikäyttöön tarkoitettujen Windows-tuotteiden tilaukset eivät ole ilmaisia.

Voit vaihtaa tuotteen tilauksen milloin tahansa. Valitse ohjelman pääikkunassa Ohje ja tuki > Vaihda tilaus. Näet julkisen tunnuksen, jolla ESET-tuki tunnistaa tilauksesi.

MONITOR_RED Epäonnistuiko tuoteaktivointi?

ACTIVATION