Ilmainen ESET-aktivointiavain

Tuotteen ESET Smart Security Premium tilaus ei ole ilmainen.

ESETin aktivointiavain on ESETin toimittama yksilöllinen kirjainten ja numeroiden jono, jolla ESET Smart Security Premium on laillisesti käytettävissä loppukäyttäjän käyttöoikeussopimuksen mukaisesti. Jokainen loppukäyttäjä voi käyttää aktivointiavainta vain siinä laajuudessa, jossa tuotetta ESET Smart Security Premium voidaan käyttää ESETin myöntämien käyttöoikeuksien määrän mukaan. Aktivointiavain katsotaan luottamukselliseksi eikä saa jakaa. Voit kuitenkin jakaa tilauksen ESET HOME-tilillä.

Internetistä saattaa löytyä "ilmaisia" ESET-aktivointiavaimia. Kannattaa kuitenkin muistaa seuraavaa:

Ilmaista ESET-tilausta tarjoavan mainoksen napsauttaminen saattaa vaarantaa tietokoneesi tai laitteesi ja johtaa haittaohjelmatartuntaan. Haittaohjelmia voidaan piilottaa epäviralliseen sosiaalisessa mediassa jaettavaan sisältöön (esim. videoihin), näyttömainoksilla ansaitseville sivustoille yms. Yleensä nämä ovat ansoja.

ESET poistaa piraattitilaukset käytöstä.

Piraattiaktivointiavain ei ole loppukäyttäjän käyttöoikeussopimuksen mukainen. Tuotteen ESET Smart Security Premium asentaminen edellyttää sopimuksen hyväksymistä.

Osta ESET-tilaus vain virallisilta myyntikanavilta, kuten osoitteesta www.eset.com, ESET-jakelijoilta tai -jälleenmyyjiltä (älä osta tilausta epävirallisilta kolmansien osapuolten sivustoilta, kuten eBaysta tai jaettuja tilauksia kolmansilta osapuolilta).

Voit ladata tuotteen ESET Smart Security Premium ilmaiseksi, mutta sen aktivoiminen asennuksen aikana edellyttää voimassa olevaa aktivointiavainta (voit ladata ja asentaa ohjelman, mutta se ei toimi ilman aktivointia).

Älä jaa tilaustasi Internetissä tai sosiaalisessa mediassa (se saattaa levitä).

Ohjeet ESETin piraattitilauksen tunnistamiseen ja raportointiin löytyvät tietopankkimme artikkelista.

Jos et ole varma, haluatko ostaa jonkin ESET-tietoturvatuotteen, voit käyttää kokeiluversiota apuna ostopäätöksessä:

1.Aktivoi ESET Smart Security Premium ilmaisella kokeiluversiolla

2.Osallistu ESETin beetaohjelmaan

3.Asenna ESET Mobile Security, jos käytät Android-mobiililaitetta. Kyseessä on ilmainen freemium-ohjelma.

Jos haluat saada alennuksen / jatkaa käyttöoikeuttasi, uudista ESET-tilauksesi.