Live-asennusohjelma

Kun olet ladannut -asennusohjelman asennuspakkauksen, kaksoisnapsauta asennustiedostoa ja toimi vaiheittaisten ohjeiden mukaan asennusohjelman ikkunassa.

important

Tällainen asennustyyppi edellyttää Internet-yhteyttä.

INSTALLATION_LIVE

1.Valitse haluamasi kieli avattavasta valikosta ja valitse Jatka.

note

Jos olet asentamassa uudempaa versiota aiemman version päälle salasanalla suojatuilla asetuksilla, kirjoita salasanasi. Voit määrittää asetusten salasanan Käyttöasetuksissa.

2.Valitse haluamasi asetukset seuraaville ominaisuuksille, lue loppukäyttäjän käyttöoikeussopimus ja tietosuojakäytäntö ja valitse sitten Jatka tai valitse Salli kaikki ja jatka, jos haluat ottaa kaikki ominaisuudet käyttöön:

ESET LiveGrid® -palautejärjestelmä

Mahdollisesti ei-toivotut sovellukset

Asiakaskokemuksen parannusohjelma

note

Valitsemalla Jatka tai Salli kaikki ja jatka ilmoitat hyväksyväsi loppukäyttäjän käyttöoikeussopimuksen ja tietosuojakäytännön.

3.Jos haluat aktivoida laitteen suojauksen ja hallita ja tarkastella sitä ESET HOME, yhdistä laitteesi ESET HOME-tiliin. Valitse Ohita kirjautuminen, jos haluat jatkaa muodostamatta ESET HOME-yhteyttä. Voit yhdistää laitteen ESET HOME -tiliin myöhemmin.

4.Jos jatkat ilman ESET HOME -yhteyttä, valitse aktivointivaihtoehto. Jos olet asentamassa uudempaa versiota aiemman version päälle, aktivointiavaimesi määritetään automaattisesti.

5.Ohjattu asennustoiminto määrittää tilauksen perusteella, mikä ESET-tuote on asennettuna. Versio, jossa on eniten tietoturvaominaisuuksia, on aina valmiiksi valittuna. Valitse Vaihda tuote, jos haluat asentaa ESET-tuotteen jonkin toisen version. Valitse Jatka asennusprosessin aloittamiseksi. Tämä saattaa kestää hetken.

note

Jos aiemmin poistetuista ESET-tuotteista on jäänyt jotain osia poistamatta (tiedostoja tai kansioita), sinua pyydetään sallimaan niiden poistaminen. Jatka valitsemalla Asenna.

6.Lopeta asennustoiminto valitsemalla Valmis.

MONITOR_RED Asennuksen vianmääritys.

note

Moduulien lataus alkaa, kun tuote on asennettu ja aktivoitu. Suojauksen alustus on tällöin käynnissä. Kaikki toiminnot ehkä toimi täysin ennen kuin lataus valmistuu.