Asiakaskokemuksen parannusohjelma

Liittymällä asiakaskokemuksen parannusohjelmaan voit tarjota ESETille nimettömiä tietoja, jotka liittyvät tuotteidemme käyttöösi. Lisätietoja tietojen käytöstä on tietosuojakäytännössämme.

Suostumuksesi

Ohjelmaan osallistuminen on vapaaehtoista ja perustuu antamaasi hyväksyntään. Liittymisen jälkeen osallistuminen on passiivista, eikä sinun tarvitse enää tehdä mitään toimia itse. Voit perua ohjelmaan osallistumisen hyväksynnän milloin tahansa muuttamalla tuoteasetuksia. Jos teet näin, emme enää käsittele nimettömiä tietojasi.

Voit perua ohjelmaan osallistumisen hyväksynnän milloin tahansa muuttamalla tuoteasetuksia:

Minkä tyyppisiä tietoja keräämme?

Tuotteen käyttöä koskevat tiedot

Nämä tiedot kertovat meille, miten tuotteitamme käytetään. Näiden tietojen ansiosta tiedämme esimerkiksi, mitä toimintoja käytetään ja kuinka usein, mitä asetuksia käyttäjät muokkaavat ja kuinka paljon aikaa he käyttävät tuotteen parissa.

Laitteita koskevat tiedot

Keräämme näitä tietoja sen selvittämiseksi, millä laitteilla ja missä tuotteitamme käytetään. Tavallisia kerättyjä tietoja ovat muun muassa laitteen malli, maa, versio ja sen käyttöjärjestelmän nimi.

Virheitä koskevat diagnostiikkatiedot

Keräämme myös tietoja virheistä ja ohjelman kaatumisesta. Keräämme esimerkiksi tietoja siitä, mitä virheitä on tapahtunut ja mitkä toiminnot johtivat niihin.

Miksi keräämme näitä tietoja?

Näiden nimettömien tietojen avulla voimme parantaa tuotteitamme sinua, käyttäjäämme, varten. Näin voimme tehdä tuotteistamme mahdollisimman relevantteja, helppokäyttöisiä ja virheettömiä.

Kuka hallinnoi näitä tietoja?

ESET, spol. s r.o. on Ohjelmassa kerättyjen tietojen ainoa rekisterinpitäjä. Tietoja ei jaeta kolmansien osapuolten käyttöön.