Käyttöoikeussopimus

Voimassa 19.10.2021 alkaen.

TÄRKEÄÄ: Lue seuraavat tuotteen käyttöä koskevat käyttöehdot huolellisesti ennen tuotteen lataamista, asentamista, kopiointia tai käyttöä. LATAAMALLA, ASENTAMALLA TAI KOPIOIMALLA OHJELMISTON TAI KÄYTTÄMÄLLÄ SITÄ ILMAISET, ETTÄ HYVÄKSYT NÄMÄ KÄYTTÖEHDOT JA TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ.

Käyttöoikeussopimus

Tämän käyttöoikeussopimuksen ("Sopimus") osapuolet ovat ESET, spol. s r. o., kotipaikka Einsteinova 24, 85101 Bratislava, Slovak Republic, merkitty Bratislavan I. käräjäoikeuden kaupparekisteriin, osa Sro, rekisteröintinumerolla 3586/B, BIN: 31333532 ("ESET" tai "Toimittaja") ja sinä, fyysinen tai juridinen henkilö ("Sinä" tai "Loppukäyttäjä"), ja Sinulla on oikeus käyttää tämän Sopimuksen kohdassa 1 eriteltyä Ohjelmistoa. Sopimuksen kohdassa 1 määritetty Ohjelmisto voidaan tallentaa tallennusvälineeseen, lähettää sähköpostitse, ladata Internetistä, ladata Toimittajan palvelimelta tai hankkia muista lähteistä alla mainittujen ehtojen mukaisesti.

TÄMÄ ON LOPPUKÄYTTÄJÄN OIKEUKSIA KOSKEVA SOPIMUS, EI MYYNTISOPIMUS. Toimittaja omistaa edelleen Ohjelmiston kopion ja myyntipaketin sisältämän fyysisen median sekä kaikki muut kopiot, joiden käyttövaltuudet Loppukäyttäjällä on tämän sopimuksen mukaisesti.

Napsauttamalla "Hyväksyn"- tai "Hyväksyn..."-painiketta Ohjelmiston asennuksen, lataamisen, kopioinnin tai käytön aikana ilmoitat hyväksyväsi tämän Sopimuksen ehdot ja tietosuojakäytännön. Jos et hyväksy kaikkia tämän Sopimuksen ja/tai tietosuojakäytännön ehtoja, napsauta peruutusvaihtoehtoa, peruuta asennus tai lataaminen tai hävitä tai palauta Ohjelmisto, asennusväline, Ohjelmistoon liittyvä dokumentaatio ja myyntikuitti Toimittajalle tai jälleenmyyntipisteeseen, josta olet hankkinut Ohjelmiston.

KÄYTTÄMÄLLÄ OHJELMISTOA OSOITAT, ETTÄ OLET LUKENUT TÄMÄN SOPIMUKSEN, OLET YMMÄRTÄNYT SEN JA SITOUDUT NOUDATTAMAAN SEN EHTOJA.

1. Ohjelmisto. Tässä Sopimuksessa sanalla "Ohjelmisto" viitataan seuraaviin: (i) se tietokoneohjelma kaikkine osineen, jonka mukana tämä Sopimus toimitetaan, (ii) kaikkien niiden levyjen, CD-levyjen DVD-levyjen, sähköpostiviestien ja liitteiden tai muiden tallennusvälineiden sisältö, joiden mukana tämä Sopimus toimitetaan, mukaan lukien tietovälineellä, sähköpostilla tai Internet-latauksella toimitetun Ohjelmiston objektikoodi, (iii) kaikki kirjallinen selventävä aineisto ja muut Ohjelmistoon liittyvät mahdolliset dokumentaatiot, erityisesti kaikki Ohjelmiston kuvaukset, tekniset tiedot, Ohjelmiston ominaisuuksien ja toimintojen kuvaukset, kuvaukset Ohjelmiston käyttöympäristöstä, Ohjelmiston asennus- tai käyttöohjeet ja muut ohjeet Ohjelmiston käyttämisestä ("Ohjeet"), ja (iv) Ohjelmiston kopiot, Ohjelmiston mahdollisten ohjelmistovirheiden korjaukset, Ohjelmiston lisäykset ja laajennukset, Ohjelmiston muokatut versiot ja Ohjelmiston osien mahdolliset päivitykset, joihin Toimittaja myöntää käyttöoikeuden tämän Sopimuksen kohdan 3 mukaisesti. Ohjelmisto toimitetaan yksinomaan suoritettavan objektikoodin muodossa.

2. Asennus, tietokone ja käyttöoikeusavain. Palveluntarjoajalta, sähköpostitse, Internetistä ladattu, Toimittajan palvelimelta ladattu tai muusta lähteestä hankittu Ohjelmisto edellyttää asennusta. Ohjelmisto on asennettava oikein määritettyyn tietokoneeseen, joka on dokumentaatiossa eriteltyjen vähimmäisvaatimusten mukainen. Asennustapa on kuvattu dokumentaatiossa. Tietokoneeseen, johon ohjelmisto asennetaan, ei saa asentaa mitään tietokoneohjelmia eikä laitteita, jotka voivat vaikuttaa haitallisesti ohjelmistoon. Tietokone tarkoittaa laitteistoa, joka voi olla mukaan lukien rajoituksetta PC-tietokoneet, kannettavat tietokoneet, työasemat, kämmenlaitteet, älypuhelimet, kannettavat elektroniset laitteet tai muut elektroniset laitteet, joille ohjelmisto on suunniteltu, joihin se asennetaan ja/tai joissa sitä käytetään. Käyttöoikeusavain tarkoittaa yksilöllistä merkkien, kirjainten, numeroiden tai erikoismerkkien ketjua, joka toimitetaan loppukäyttäjälle, jotta hän voi jatkaa Ohjelmiston, sen tietyn version tai Käyttöoikeuskauden käyttöä laillisesti tämän Sopimuksen mukaan.

3. Käyttöoikeus. Toimittaja myöntää Sinulle seuraavat oikeudet ("Käyttöoikeus") edellyttäen, että olet hyväksynyt tämän Sopimuksen ehdot ja noudatat niitä:

a) Asennus ja käyttö. Sinulla on ei-yksinoikeudellinen, ei-siirrettävä oikeus asentaa Ohjelmisto tietokoneen kiintolevylle tai muulle tietojen pysyvään tallennukseen tarkoitetulle välineelle, asentaa ja tallentaa Ohjelmisto tietokonejärjestelmän muistiin sekä ottaa Ohjelmisto käyttöön, tallentaa se ja näyttää se.

b) Käyttöoikeuksien määrää koskeva sopimusehto. Oikeus käyttää Ohjelmistoa on sidottu loppukäyttäjien määrään. Yhdellä Loppukäyttäjällä viitataan seuraavaan: (i) Ohjelmiston asentaminen yhteen tietokonejärjestelmään, tai (ii) jos käyttöoikeuksien määrä on sidottu postilaatikoiden määrään, yhdellä Loppukäyttäjällä tarkoitetaan tietokoneen käyttäjää, joka vastaanottaa sähköpostia käyttäjäagentin (Mail User Agent, jäljempänä "MUA") välityksellä. Jos MUA vastaanottaa sähköpostiviestit ja jakaa ne automaattisesti usealle käyttäjälle, Loppukäyttäjien määrä määräytyy niiden todellisten käyttäjien määrän mukaan, joille sähköpostia jaetaan. Jos postipalvelin toimii postiporttina, Loppukäyttäjien määrä vastaa niiden postipalvelimien määrää, joille kyseinen portti tarjoaa palveluita. Jos määrittämättömään määrään sähköpostiosoitteita (esim. aliasten kautta) saapuvat viestit ohjataan yhdelle käyttäjälle, joka hyväksyy ne, ja sähköpostiohjelma ei enää jaa viestejä automaattisesti useammille käyttäjille, Käyttöoikeus on hankittava vain yhteen tietokoneeseen. Samaa Käyttöoikeutta ei saa käyttää samaan aikaan useissa tietokoneissa. Loppukäyttäjällä on oikeus syöttää käyttöoikeusavain Ohjelmistoon vain, jos Ohjelmistoa käytetään Toimittajan myöntämien Käyttöoikeuksien määrärajoituksen mukaisesti. Käyttöoikeusavain on luottamuksellinen, eikä sitä saa jakaa kolmansille osapuolille eikä kolmansille osapuolille saa antaa käyttöoikeusavainta käyttöön, ellei tässä Sopimuksessa tai Toimittajan kanssa ole muutoin sovittu. Jos epäilet, että käyttöoikeusavain on joutunut vääriin käsiin, ilmoita siitä heti Toimittajalle.

c) Home/Business Edition. Ohjelmiston Home Edition -versiota käytetään yksinomaan yksityisissä ja/tai ei-kaupallisissa ympäristöissä koti- ja perhekäytössä. Ohjelmiston Business Edition -versio on hankittava, jos Ohjelmistoa halutaan käyttää kaupallisessa ympäristössä tai postipalvelimissa, postin välityspalvelimissa, postiyhdyskäytävissä tai Internet-yhdyskäytävissä.

d) Sopimuksen voimassaoloaika. Ohjelmiston käyttöoikeutta on rajoitettu ajallisesti.

e) OEM-ohjelmisto. OEM-ohjelmistoksi luokiteltua Ohjelmistoa voi käyttää vain tietokoneessa, jolla se on hankittu. Sitä ei voi siirtää muuhun tietokoneeseen.

f) NFR- ja kokeiluohjelmistot. Ohjelmistot, jotka luokitellaan NFR ("Not-for-resale")- tai kokeiluversioiksi, eivät ole ostettavissa, vaan niitä saa käyttää ainoastaan ohjelmiston ominaisuuksien esittelyyn tai testaukseen.

g) Käyttöoikeuden päättyminen. Käyttöoikeus päättyy automaattisesti sille määritetyn ajanjakson lopussa. Jos et noudata jotakin tämän Sopimuksen ehtoa, Toimittajalla on tällaisessa tilanteessa oikeus irtisanoa Sopimus rajoituksetta Toimittajalle suotujen oikeuksien tai oikeussuojan puitteissa. Jos Käyttöoikeus perutaan, Sinun on heti poistettava, tuhottava tai palautettava Ohjelmisto ja kaikki sen varmuuskopiot omalla kustannuksellasi ESETille tai jälleenmyyntipisteeseen, josta Ohjelmisto on hankittu. Käyttöoikeuden päätyttyä Toimittajalla on lisäksi oikeus peruuttaa Loppukäyttäjän oikeudet Ohjelmiston sellaisten toimintojen käyttöön, jotka edellyttävät yhteyttä Toimittajan tai kolmannen osapuolen palvelimiin.

4. Tietojen keräämiseen liittyvät toiminnot ja Internet-yhteyden edellytykset. Ohjelmiston asianmukainen käyttö edellyttää Internet-yhteyttä. Ohjelmiston on muodostettava säännöllisesti yhteys Toimittajan palvelimiin tai kolmansien osapuolten palvelimiin ja kerättävä sovellettavia tietoja Tietosuojakäytännön mukaisesti. Internet-yhteys ja sovellettavien tietojen kerääminen on edellytys seuraaville Ohjelmiston toiminnoille:

a) Ohjelmistopäivitykset. Toimittajalla on oikeus toimittaa ohjelmistopäivityksiä ("Päivitykset"), mutta Toimittajalla ei ole velvollisuutta toimittaa Päivityksiä. Tämä toiminto on otettu käyttöön Ohjelmiston vakioasetuksissa, ja Päivitykset asennetaan siksi automaattisesti, ellei Loppukäyttäjä ole poistanut Päivitysten automaattista asennusta käytöstä. Päivitysten hankkiminen edellyttää Käyttöoikeuden todentamista sekä tietokonetta ja/tai Ohjelmiston asennusympäristöä koskevien tietojen keräämistä Tietosuojakäytännön mukaisesti.

Päivitysten toimitukseen saatetaan soveltaa ”käyttötuen päättymistä koskevaa käytäntöä”, joka on luettavissa osoitteessa https://go.eset.com/eol_home. Kun Ohjelmiston tai jonkin sen ominaisuuden käytännön mukainen käyttötuki päättyy, päivityksiä ei enää toimiteta, kuten kyseisessä käytännössä on määritetty.

b) Tietomurtojen ja tietojen välittäminen Toimittajalle. Ohjelmisto sisältää toimintoja, joiden tehtävänä on kerätä näytteitä tietokoneviruksista ja muista haitallisista tietokoneohjelmista ja epäilyttävistä, ongelmallisista ja mahdollisesti tarpeettomista tai vaarallisista objekteista, kuten tiedostoista, URL-osoitteista, IP-paketeista ja Ethernet-kehyksistä ("Tietomurrot") ja lähettää ne Toimittajalle, mukaan lukien rajoituksetta tiedot asennusprosessista, Tietokoneesta ja/tai Ohjelmiston asennusympäristöstä, Ohjelmiston toiminnoista ("Tiedot"). Tiedoissa ja Tietomurroissa voi olla tietoja (myös satunnaisesti tai vahingossa hankittuja henkilökohtaisia tietoja) sen tietokoneen Loppukäyttäjästä tai muista käyttäjistä, johon Ohjelmisto on asennettu, ja Tietomurron kohteeksi joutuneista tiedostoista ja niihin liittyvistä metatiedoista.

Ohjelmisto saattaa kerätä Tietoja ja Tietomurtoja seuraavilla toiminnoilla:

i. LiveGrid-mainejärjestelmätoiminto kerää ja lähettää Tietomurtoihin liittyviä yksisuuntaisia hash-tunnisteita Toimittajalle. Tämä toiminto on otettu käyttöön Ohjelmiston vakioasetuksissa.

ii. LiveGrid-palautejärjestelmään kuuluu tunkeutumistietojen ja niihin liittyvien metatietojen muiden tietojen kerääminen ja lähettäminen Toimittajalle. Loppukäyttäjä voi aktivoida tämän toiminnon Ohjelmiston asennusprosessin aikana.

Toimittaja saa käyttää saamiaan tietoja ja tunkeutumistietoja vain tunkeutumisen analysointiin ja tutkimiseen, Ohjelmiston parantamiseen ja Käyttöoikeuden todentamisen parantamiseen. Toimittaja on varmistettava asianmukaisesti, että saadut tunkeutumistiedot ja muut tiedot pysyvät turvassa. Kun tämä Ohjelmiston toiminto aktivoidaan, Toimittaja voi kerätä ja käsitellä tunkeutumistietoja ja muita tietoja Tietosuojakäytännössä eritellyllä tavalla ja asiaankuuluvan lainsäädännön mukaisesti. Nämä toiminnot voi poistaa käytöstä milloin tahansa.

Tämän Sopimuksen mukainen käyttötarkoitus edellyttää, että tietoja kerätään, käsitellään ja tallennetaan Tietosuojakäytännön mukaisesti, jotta Toimittaja voi tunnistaa Sinut. Hyväksyt täten, että Toimittaja tarkistaa omilla keinoillaan, käytätkö Ohjelmistoa tämän Sopimuksen ehtojen mukaisesti. Hyväksyt täten, että tämän Sopimuksen mukainen käyttötarkoitus edellyttää, että tietojoa siirretään Ohjelmiston ja Toimittajan tai sen liiketoimintakumppaneiden tietokonejärjestelmien välisen tietoliikenteen yhteydessä osana Toimittajan jakelu- ja tukiverkostoa, mikä varmistaa Ohjelmiston toimivuuden ja käyttövaltuutuksen ja Toimittajan oikeuksien suojauksen.

Tämän Sopimuksen solmimisen jälkeen Toimittajalla tai sen liikekumppaneilla on laskutustarkoituksessa, tämän Sopimuksen toteuttamistarkoituksessa ja ilmoitusten lähettämistarkoituksessa oikeus siirtää, käsitellä ja tallentaa tietoja, joilla Sinut voidaan tunnistaa.

Tietosuojaa, henkilötietojen suojausta ja Sinun tietosubjektioikeuksiasi koskevat tiedot on eritelty Tietosuojakäytännössä, joka on saatavilla Toimittajan sivustosta ja käytettävissä suoraan asennusprosessissa. VOIT MYÖS LUKEA TIEDOT OHJELMISTON OHJEOSIOSTA.

5. Loppukäyttäjän oikeuksien harjoittaminen. Loppukäyttäjän oikeuksien harjoittamiseen olet oikeutettu sinä itse ja työntekijäsi. Sinulla on oikeus käyttää Ohjelmistoa vain toimintojesi turvaamiseen ja niiden tietokoneiden tai tietokonejärjestelmien suojaamiseen, joille olet hankkinut Käyttöoikeuden.

6. Oikeuksien rajoitukset. Et saa kopioida, jakaa etkä purkaa komponentteja etkä tehdä johdannaisia Ohjelmistosta. Kun käytät Ohjelmistoa, Sinun on noudatettava seuraavia rajoituksia:

a) Voit luoda Ohjelmistosta yhden kopion pysyvään tallennukseen tarkoitetulle tallennusvälineelle arkistointivarmuuskopiointia varten, mutta arkistoitua varmuuskopiota ei saa asentaa mihinkään muuhun tietokoneeseen tai käyttää siinä. Kaikki muut Ohjelmistosta tehdyt kopiot tulkitaan sopimusrikkomukseksi.

b) Et saa käyttää, muokata, kääntää etkä jäljentää Ohjelmistoa tai sen kopioita etkä siirtää sen oikeuksia mitenkään muutoin kuin tässä Sopimuksessa eritellyllä tavalla.

c) Et saa myydä, alilisensoida, liisata tai vuokrata tai lainata Ohjelmistoa tai käyttää Ohjelmistoa kaupallisten palveluiden toimittamiseen.

d) Ohjelmiston luontitapaa ei saa selvittää eikä Ohjelmistoa saa muuntaa eikä purkaa tai muutoin yrittää selvittää Ohjelmiston lähdekoodia, ellei tätä rajoitusta ole erikseen lailla kielletty.

e) Hyväksyt, että käytät Ohjelmistoa vain kaikkien lainkäyttöalueella sovellettavien lakien mukaisesti, mukaan lukien rajoituksetta tekijänoikeuksia ja muita immateriaalioikeuksia koskevat sovellettavat rajoitukset.

f) Sitoudut käyttämään ohjelmistoa ja sen toimintoja vain tavoilla, jotka eivät rajoita näiden palvelujen käyttöä muilta loppukäyttäjiltä. Palveluntarjoaja pidättää oikeuden rajoittaa yksittäisille loppukäyttäjille tarjottavia palveluja, jotta palveluja voitaisiin tarjota mahdollisimman monelle loppukäyttäjälle. Tarjottavien palvelujen rajoittaminen voi tarkoittaa myös ohjelmiston kaikkien toimintojen täydellistä käytön estämistä ja ohjelmiston tiettyihin toimintoihin liittyvien Tietojen ja Informaation poistamista palveluntarjoajan tai kolmansien osapuolten palvelimilta.

g) Hyväksyt, ettet tee mitään käyttöoikeusavaimeen liittyviä, tämän Sopimuksen vastaisia toimia tai toimia, jotka johtavat käyttöoikeusavaimen päätymiseen henkilölle, jolla ei ole oikeutta Ohjelmistoon, kuten siirrä käytettyä tai käyttämätöntä käyttöoikeusavainta missään muodossa tai kopioi tai jaa luvatta kopioitua tai luotua käyttöoikeusavainta tai käytä Ohjelmistoa joltakin muulta taholta kuin Toimittajalta hankituilla käyttöoikeusavaimella.

7. Tekijänoikeus. Ohjelmisto ja sen kaikki oikeudet, muun muassa rajoituksetta omistusoikeudet ja immateriaalioikeudet, kuuluvat ESETille ja/tai sen lisensoijille. Niitä suojaavat kansainvälisten sopimusten määräykset ja soveltuvin osin kaikkien niiden maiden kansalliset lait, joissa Ohjelmistoa käytetään. Ohjelmiston rakenne, jäsennys ja koodi ovat ESETin ja/tai sen lisensoijien liikesalaisuuksia ja luottamuksellisia tietoja. Kohdassa 6(a) mainittua poikkeusta lukuun ottamatta Ohjelmistoa ei saa kopioida. Kaikki kopiot, joiden oikeudet Sinulla tämän sopimuksen mukaisesti on, sisältävät samat tekijänoikeudet ja muut ohjelmistossa näkyvät omistusoikeutta koskevat ilmoitukset. Jos selvität Ohjelmiston lähdekoodin luontitavan, muunnat lähdekoodia, purat sen tai muutoin yrität selvittää sen tämän Sopimuksen ehtoja rikkovalla tavalla, hyväksyt täten, että kaikki tällä tavalla hankitut tiedot siirretään automaattisesti ja peruuttamattomasti Toimittajalle, joka myös saa tietojen omistusoikeuden täysimittaisesti, siitä hetkestä lähtien, kun kyseiset tiedot hankitaan ja huolimatta Toimittajan oikeuksista suhteessa tämän Sopimuksen rikkomiseen.

8. Oikeuksien pidättäminen. Toimittaja pidättää täten kaikki Ohjelmistoon liittyvät oikeudet lukuun ottamatta oikeuksia, jotka on myönnetty erikseen tämän Sopimuksen ehtojen mukaisesti Sinulle Ohjelmiston Loppukäyttäjänä.

9. Eri kieliversiot, monimediaohjelmisto ja useat kopiot. Jos Ohjelmisto tukee useita alustoja tai kieliä tai jos saat useita kopioita ohjelmistosta, Ohjelmistoa saa käyttää vain siinä määrässä tietokonejärjestelmiä ja vain niissä versioissa, joille Käyttöoikeus on hankittu. Et saa myydä, vuokrata, leasing-vuokrata, alilisensoida, lainata tai siirtää mitään Ohjelmiston versiota tai kopiota, jota et itse käytä.

10. Sopimuksen voimassaoloaika ja lopettaminen. Tämä sopimus on voimassa tämän sopimuksen ehtojen hyväksymispäivästä alkaen. Voit päättää tämän Sopimuksen poistamalla pysyvästi, tuhoamalla tai palauttamalla omalla kustannuksellasi Ohjelmiston, kaikki sen varmuuskopiot ja siihen liittyvät materiaalit, jotka olet saanut Toimittajalta tai sen liikekumppaneilta. Oikeutesi käyttää Ohjelmistoa ja sen ominaisuuksia voi olla käyttötuen päättymistä koskevan käytännön alainen. Kun Ohjelmiston tai jonkin sen ominaisuuden käytännön mukainen käyttötuki päättyy, oikeutesi käyttää Ohjelmistoa päättyy. Sopimuksen päättymistavasta riippumatta kohtien 7, 8, 11, 13, 19 ja 21 ehdot jäävät voimaan ilman ajallista rajoitusta.

11. LOPPUKÄYTTÄJÄÄ KOSKEVAT ILMOITUKSET. LOPPUKÄYTTÄJÄNÄ HYVÄKSYT, ETTÄ OHJELMISTO TOIMITETAAN "SELLAISENAAN" ILMAN MINKÄÄNLAISIA SUORIA TAI EPÄSUORIA TAKUITA SOVELLETTAVAN LAIN SALLIMISSA MÄÄRIN. TOIMITTAJA, SEN LISENSOIJAT TAI TYTÄRYHTIÖT TAI TEKIJÄNOIKEUKSIEN OMISTAJAT EIVÄT ANNA MITÄÄN SUORIA TAI EPÄSUORIA ESITYKSIÄ TAI TAKUITA MUKAAN LUKIEN RAJOITUKSETTA TAKUUT SOVELTUVUUDESTA KAUPANKÄYNTIIN TAI TIETTYYN KÄYTTÖTARKOITUKSEEN JA TAKUUT SIITÄ, ETTÄ OHJELMISTO EI RIKO MINKÄÄN KOLMANNEN OSAPUOLEN PATENTTEJA, TEKIJÄNOIKEUKSIA, TAVARAMERKKEJÄ TAI MUITA OIKEUKSIA. TOIMITTAJA TAI MUUT OSAPUOLET EIVÄT ANNA MITÄÄN TAKUUTA SIITÄ, ETTÄ OHJELMISTON SISÄLTÄMÄT TOIMINNOT VASTAAVAT VAATIMUKSIASI TAI ETTÄ OHJELMISTO TOIMII KESKEYTYKSETTÄ JA VIRHEITTÄ. VASTAAT ITSE OHJELMISTON VALINTAAN, ASENNUKSEEN JA KÄYTTÖÖN SEKÄ OHJELMISTON AVULLA SAAVUTETTAVIIN TULOKSIIN LIITTYVISTÄ RISKEISTÄ.

12. Ei muita velvollisuuksia. Tämä Sopimus ei aseta Toimittajalle eikä sen lisensoijille mitään muita velvoitteita kuin mitä tässä on eritelty.

13. TAKUUNRAJOITUS. TOIMITTAJA, SEN TYÖNTEKIJÄT TAI SEN LISENSOIJAT EIVÄT LAIN SALLIMISSA MÄÄRIN OLE MISSÄÄN TAPAUKSESSA VASTUUSSA VOITTOJEN, TUOTTOJEN TAI MYYNNIN MENETYKSESTÄ, TIETOJEN MENETYKSESTÄ, VARAOSIEN TAI PALVELUIDEN HANKINTAAN LIITTYVISTÄ KULUISTA, OMAISUUDELLE AIHEUTUVISTA VAHINGOISTA, HENKILÖVAHINGOISTA, LIIKETOIMINNAN KESKEYTYMISESTÄ, LIIKETOIMINTAAN LIITTYVIEN TIETOJEN MENETYKSESTÄ TAI MUISTA ERITYISISTÄ, SUORISTA, EPÄSUORISTA, TAHATTOMISTA, TALOUDELLISISTA, KORVAAMISESTA AIHEUTUVISTA, RIKOLLISISTA, ERITYISISTÄ TAI SEURANNAISISTA VAHINGOISTA NIIDEN SYNTYTAVASTA RIIPPUMATTA, OLIPA KYSEESSÄ SOPIMUKSEEN, TAHALLISEEN RIKKOMUKSEEN, LAIMINLYÖNTIIN TAI MUUHUN SEIKKAAN LIITTYVÄ SYY, JOKA ON JOHTUNUT OHJELMISTON ASENNUKSESTA, KÄYTÖSTÄ TAI SEN KÄYTÖN ESTYMISESTÄ, VAIKKA TOIMITTAJALLE TAI SEN LISENSOIJALLE OLISI ILMOITETTU KYSEISTEN VAHINKOJEN MAHDOLLISUUDESTA. KOSKA TIETYISSÄ MAISSA JA TIETYILLÄ LAINKÄYTTÖALUEILLA EI SALLITA VASTUUN POISSULKEMISTA MUTTA SAATETAAN SALLIA VASTUUN RAJOITTAMINEN, TOIMITTAJAN, SEN TYÖNTEKIJÖIDEN TAI LISENSOIJIEN VASTUU RAJOITTUU TÄLLAISISSA TILANTEISSA KÄYTTÖOIKEUDESTA MAKSETTUUN SUMMAAN.

14. Mikään tässä Sopimuksessa ei rajoita kenenkään kuluttajan ominaisuudessa toimivan osapuolen lainsäädäntöön perustuvia oikeuksia, jos Sopimus on ristiriidassa niiden kanssa.

15. Tekninen tuki. ESET tai ESETin valtuuttamat kolmannet osapuolet antavat teknistä tukea oman harkintansa mukaan ilman mitään takuita tai julkilausumia. Kun Ohjelmiston tai jonkin sen ominaisuuden käytännön mukainen käyttötuki päättyy, teknistä tukea ei enää toimiteta, kuten kyseisessä käytännössä on määritetty. Loppukäyttäjää edellytetään varmuuskopioimaan kaikki tiedot sekä ohjelmistoon ja ohjelmaan liittyvä ympäristö ennen teknisen tuen pyytämistä. ESET ja/tai ESETin valtuuttamat kolmannet osapuolet eivät ole vastuussa teknisen tuen pyytämisestä aiheutuvasta tietojen, omaisuuden, ohjelmistojen tai laitteistojen menetyksestä tai voittojen menetyksestä. ESET ja/tai ESETin valtuuttamat kolmannet osapuolet pidättävät oikeuden määrittää, että ongelman selvittäminen ei kuulu teknisen tuen piiriin. ESET pidättää oikeuden kieltäytyä toimittamasta teknistä tukea tai keskeyttää tai lopettaa sen toimittamisen oman harkintansa mukaan. Teknisen tuen saaminen saattaa edellyttää tämän Tietosuojakäytännön mukaisten käyttöoikeustietojen ja muiden tietojen toimittamista.

16. Käyttöoikeuden siirtäminen. Ohjelmiston voi siirtää tietokonejärjestelmästä toiseen, ellei Sopimuksen ehdoissa toisin mainita. Jos Sopimuksen ehdoissa ei toisin mainita, Loppukäyttäjällä on oikeus siirtää Käyttöoikeus ja kaikki tässä Sopimuksessa myönnetyt oikeudet pysyvästi toiselle Loppukäyttäjälle vain Toimittajan luvalla sillä ehdolla, että (i) alkuperäinen Loppukäyttäjä ei säilytä mitään Ohjelmiston kopioita, (ii) oikeudet siirretään suoraan eli alkuperäiseltä Loppukäyttäjältä uudelle Loppukäyttäjälle, (iii) uusi Loppukäyttäjä hyväksyy kaikki tämän Sopimuksen ehtojen mukaiset alkuperäisen Loppukäyttäjän oikeudet ja velvoitteet, (iv) alkuperäinen Loppukäyttäjä toimittaa uudelle Loppukäyttäjälle dokumentaation, joka vahvistaa Ohjelmiston aitouden kohdassa 17 eritellyllä tavalla.

17. Ohjelmiston aitouden vahvistaminen. Loppukäyttäjä voi esittää Ohjelmiston käyttöoikeuden jollakin seuraavista tavoista: (i) Toimittajan tai Toimittajan nimittämän kolmannen osapuolen antamalla käyttöoikeustodistuksella, (ii) kirjallisella käyttöoikeussopimuksella, jos sellainen on tehty, (iii) Toimittajalle lähetetyllä sähköpostilla, joka sisältää päivitysten käyttöönottoon tarvittavat käyttöoikeustiedot (käyttäjänimen ja salasanan). Ohjelmiston aitouden vahvistamiseen saatetaan tarvita Tietosuojakäytännön mukaisesti toimitettavat Käyttöoikeuden tiedot ja Loppukäyttäjän tunnistetiedot.

18. Viranomaisten ja Yhdysvaltojen valtionhallinnon käyttöoikeudet. Ohjelmisto toimitetaan viranomaisille, Yhdysvaltojen valtionhallinto mukaan lukien, tässä Sopimuksessa eriteltyjen käyttöoikeuksien ja rajoitusten mukaisesti.

19. Kauppaa säätelevän lainsäädännön noudattaminen.

a) Et saa suoraan tai epäsuorasti viedä, viedä uudelleen, siirtää tai muutoin tehdä ohjelmistoa käytettäväksi kenellekään etkä käyttää sitä millään tavalla tai osallistaa sitä mihinkään toimenpiteeseen, joka voisi johtaa siihen, että ESET tai sen holding-yhtiö, tytäryhtiö tai jokin sen holding-yhtiön tytäryhtiö tai jokin sen holding-yhtiön hallinnoima taho ("tytäryhtiöt") rikkoo kauppaa säätelevää lainsäädäntöä tai muutoin vaikuttaa negatiivisesti kauppaa säätelevään lainsäädäntöön, johon kuuluvat

i. lait, joilla säädellään, rajoitetaan tai asetetaan tavaroiden, ohjelmistojen, tekniikan tai palvelujen viennille, uudelleenviennille tai siirrolle lisensointivaatimuksia, joita on voinut asettaa tai soveltaa mikä tahansa valtionhallinto, osavaltio tai viranomainen Yhdysvalloissa, Singaporessa, Isossa-Britanniassa, Euroopan unionissa tai jossakin sen jäsenvaltiossa, tai missä tahansa maassa, jossa sopimusvelvotteita noudatetaan tai jossa ESET tai jokin sen tytäryhtiö toimii ("vientiä säätelevä lainsäädäntö"), ja

ii. kaikki taloudelliset, rahoitukselliset, kaupankäyntiin liittyvät tai muut pakotteet, rajoitukset, kauppasaarrot, tuonti- tai vientikiellot, varojen tai resurssien siirtokiellot tai palvelujen suorituskiellot tai vastaavat toimenpiteet, joita on voinut määrätä mikä tahansa valtionhallinto, osavaltio tai viranomainen Yhdysvalloissa, Singaporessa, Isossa-Britanniassa, Euroopan unionissa tai jossakin sen jäsenvaltiossa, tai missä tahansa maassa, jossa sopimusvelvotteita noudatetaan tai jossa ESET tai jokin sen tytäryhtiö toimii ("pakotteita koskeva lainsäädäntö").

(kohdissa i ja ii eritellyt lakitoimet, yhdessä edellä ”kauppaa koskeva lainsäädäntö”).

b) ESETillä on oikeus pidättäytyä näihin ehtoihin liittyvien velvoitteidensa noudattamisesta tilapäisesti tai kokonaan heti, jos:

i. ESET määrittää oman kohtuullisen arvionsa mukaan, että käyttäjä on rikkonut tai todennäköisesti rikkoo sopimuksen artiklan 19 a) ehtoa tai

ii. loppukäyttäjään ja/tai ohjelmistoon kohdistuu kauppaa säätelevän lainsäädännön mukaisia uusia rajoituksia, minkä seurauksena ESET määrittää oman kohtuullisen näkemyksensä mukaan, että se ei voi enää tarjota sopimuksen mukaisia velvoitteitaan ilman, että ESET tai sen tytäryhtiö rikkoisi kauppaa säätelevää lainsäädäntöä tai kokisi siitä muutoin negatiivisia seuraamuksia.

c) Mitään sopimuksessa ei ole tarkoitettu eikä mitään siinä olevaa pidä tulkita siten, että kumpikaan osapuoli voisi toimia tai olla toimimatta (tai sopia toimimisesta tai toimimattomuudesta) millään tavalla, joka ei noudata sovellettavaa kauppaa säätelevää lainsäädäntöä tai josta voitaisiin rangaista tai joka voitaisiin kieltää kyseisen lainsäädännön nojalla.

20. Ilmoitukset. Kaikki ilmoitukset, palautettava Ohjelmisto ja Dokumentaatio on lähetettävä osoitteeseen: ESET, spol. s r. o., Einsteinova 24, 85101 Bratislava, Slovak Republic, rajoittamatta ESETin oikeutta tiedottaa sinulle tähän Sopimukseen, tietosuojakäytäntöihin, käyttötuen päättymistä koskevaan käytäntöön ja dokumentaation tehtävistä muutoksista Sopimuksen kohdan 22 mukaisesti. ESET saattaa lähettää sinulle sähköposteja, ohjelmistonsisäisiä ilmoituksia tai julkaista tiedonannon verkkosivustossamme. Suostut vastaanottamaan ESETiltä sähköisessä muodossa olevaa lainsäädäntöä koskevaa viestintää, mukaan lukien kaikki ehtojen, erikoisehtojen tai tietosuojakäytäntöjen muutosilmoitukset, sopimusehdotukset/-hyväksynnät tai käsittelykutsut, ilmoitukset ja muut lainsäädäntöä koskevat viestit. Tällaisen sähköisen viestinnän katsotaan olevan kirjallisesti vastaanotettua, ellei sovellettava laki nimenomaisesti edellytä toisenlaista viestintää.

21. Sovellettava laki. Tähän Sopimukseen sovelletaan Slovakian tasavallan lakeja. Loppukäyttäjä ja Toimittaja sopivat täten, että lakiristiriistojen riidanratkaisumenettelyitä ja YK:n kansainvälistä tavaran kauppaa koskevista sopimuksista tehtyä yleissopimusta ei sovelleta tähän Sopimukseen. Hyväksyt erikseen, että kaikki tästä Sopimuksesta aiheutuvat, Toimittajaa koskevat kiistat tai vaatimukset tai kaikki Ohjelmiston käyttöön liittyvät kiistat tai vaatimukset käsitellään Bratislava I:n käräjäoikeudessa, ja hyväksyt tämän tuomioistuimen päätäntävallan.

22. Yleiset ehdot. Jos jokin tämän Sopimuksen ehto ei ole voimassa tai sitä ei voida panna toimeen, se ei vaikuta Sopimuksen muiden ehtojen voimassaoloon, vaan ne pysyvät voimassa ja toimeenpantavina Sopimuksessa eriteltyjen ehtojen mukaan. Tämä Sopimus on käännetty englannista suomeksi. Jos tämän sopimuksen käännöksessä tai muissa kieliversioissa ilmenee eroavaisuuksia, englanninkielinen versio on voimassa.

ESET pidättää oikeuden muuttaa Ohjelmistoa ja uusia tämän Sopimuksen ehdot, liitteet, lisäykset, tietosuojakäytännön, käyttötuen päättymistä koskevan käytännön ja dokumentaation tai osan niistä milloin tahansa päivittämällä asiaankuuluvan asiakirjan (i) vastaamaan Ohjelmistoon tai ESETin liiketoimintatapaan tehtyjä muutoksia, (ii) oikeudellisista, lainsäädännöllisistä tai tietoturvaan liittyvistä syistä tai (iii) ehkäistäkseen väärinkäytöksiä tai muita haittoja. Kaikista Sopimukseen tehdyistä muutoksista ilmoitetaan sovelluksensisäisesti tai muulla sähköisellä tavalla. Jos olet eri mieltä Sopimukseen ehdotetuista muutoksista, voit irtisanoa sen kohdan 10 mukaisesti 30 päivän kuluessa muutosilmoituksen vastaanottamisesta. Jos et irtisano Sopimusta tässä määräajassa, ehdotetut muutokset katsotaan hyväksytyiksi ja ne tulevat voimaan siitä päivästä alkaen, kun olet saanut muutosilmoituksen.

Tämä muodostaa koko Sopimuksen Toimittajan ja Sinun välille, ja se korvaa kaikki aikaisemmat Ohjelmistoon liittyvät esitykset, keskustelut, toimenpiteet, viestinnän tai mainonnan.

LISÄYS SOPIMUKSEEN

Verkkoon yhdistettyjen laitteiden suojauksen arviointi. Verkkoon yhdistettyjen laitteiden suojauksen arviointia koskevat seuraavat lisäehdot:

Ohjelmistossa on toiminto, jolla tarkistetaan loppukäyttäjän paikallisen verkon ja siinä olevien laitteiden suojaus. Tämä edellyttää paikallisen verkon nimeä ja tietoja paikallisen verkon laitteista, kuten laitteen läsnäolon, tyypin, nimen, IP-osoitteen ja MAC-osoitteen paikallisessa verkossa sekä käyttöoikeustiedot. Tietoihin kuuluvat myös reititinlaitteiden langaton suojaus ja langaton salaus. Tämä toiminto saattaa toimittaa tietoja myös paikallisessa verkossa laitteiden suojaamiseen käytettävän suojausohjelmistoratkaisun käytettävyydestä.

Suojaus tietojen väärinkäytöltä. Tietojen väärinkäytön suojausta koskevat seuraavat lisäehdot:

Ohjelmistossa on toiminto, joka estää tärkeiden tietojen häviämisen tai väärinkäytön, jos tietokone varastetaan. Tämän toiminnon voi poistaa käytöstä ohjelmiston oletusasetuksissa. ESET HOME-tili on luotava, jotta sen voi aktivoida ja jotta toiminto voi aktivoida tietojen keräyksen, jos tietokone varastetaan. Jos valitset Ohjelmiston tämän toiminnon aktivoinnin, varastetun tietokoneen tietoja kerätään ja lähetetään Toimittajalle. Tietoja voivat olla tietokoneen verkkosijainti, tietokoneen näytössä näytetty sisältö, tietokoneen kokoonpanotiedot ja/tai tietokoneeseen yhdistetyllä kameralla tallennetut tiedot (jäljempänä "Tiedot"). Loppukäyttäjällä on oikeus käyttää tällä toiminnolla kerättyjä ja ESET HOME-tilin kautta toimitettuja tietoja erityisesti tietokoneen varastamisesta aiheutuneen häiriötilanteen korjaamiseksi. Toimittaja käsittelee Tietoja ainoastaan tämän toiminnon käyttötarkoituksen mukaan, Tietosuojakäytännössä eritellyllä tavalla ja asiaankuuluvan lainsäädännön mukaisesti. Toimittaja antaa Loppukäyttäjälle oikeuden käyttää Tietoja niin kauan kuin tietojen käyttöön tarvittavien toimenpiteiden toteuttamiseen kuluu aikaa. Ajanjakso ei saa kuitenkaan olla pidempi kuin mitä Tietosuojakäytännössä on säilytysjaksoksi määritetty. Tietojen väärinkäytöltä suojautuminen koskee yksinomaan tietokoneita ja tilejä, joihin Loppukäyttäjällä on oikeudet. Laittomasta käytöstä ilmoitetaan viranomaisille. Toimittaja noudattaa asiaankuuluvia lakeja ja avustaa viranomaisia väärinkäytöstapauksissa. Hyväksyt, että olet vastuussa ESET HOME-tilin käyttöön käytettävän salasanan suojaamisesta ja että et paljasta salasanaasi kolmansille osapuolille. Loppukäyttäjä on vastuussa kaikista toimenpiteistä, joilla Tietoja ja ESET HOME-tiliä suojataan luvattomilta tai muutoin toteutettavilta väärinkäytöksiltä. Jos ESET HOME -tili vaarantuu, ilmoita asiasta Toimittajalle heti. Tietojen väärinkäytön suojauksen lisäehdot koskevat yksinomaan ESET Internet Security- ja ESET Smart Security Premium -loppukäyttäjiä.

ESET Secure Data. ESET Secure Data-ohjelmistoa koskevat seuraavat lisäehdot:

1. Määritelmät. Näissä ESET Secure Data -lisäehdoissa seuraavat sanat tarkoittavat seuraavaa:

a) "Tiedot" kaikki tiedot, jotka salataan tai joiden salaus puretaan ohjelmistolla

b) ”Tuotteet” – ESET Secure Data -ohjelmisto ja sen dokumentaatio

c) "ESET Secure Data” – ohjelmisto, jota käytetään elektronisten tietojen salaamiseen ja salauksen purkamiseen

Kaikki monikkomuotoiset viittaukset sisältävät myös yksikön. Jos termillä ei ole erillistä määritelmää, sitä käytetään Sopimuksessa määrätyn määritelmän mukaan.

2. Loppukäyttäjää koskeva lisäilmoitus. Hyväksyt, että:

a) olet vastuussa tietojen suojaamisesta, ylläpitämisestä ja varmuuskopioimisesta.

b) varmuuskopioit kaikki tietokoneessa olevat tiedot kokonaan (mukaan lukien rajoituksetta kaikki tärkeät tiedot) ennen ESET Secure Data -asennusta.

c) säilytät kaikkia salasanoja ja muita ESET Secure Data -ohjelmiston asentamiseen ja käyttämiseen tarvittavia tietoja turvallisesti ja että varmuuskopioit kaikki salausavaimet, käyttöoikeuskoodit, avaintiedostot ja muut laaditut tiedot erilliselle tallennusvälineelle.

d) olet vastuussa tuotteiden käytöstä. Toimittaja ei ole vastuussa mistään tappioista, korvausvaatimuksista tai vahingoista, joita on aiheutunut luvattomasta tai virheellisestä tietojen salauksesta tai niiden salauksen purusta riippumatta siitä, missä ja miten kyseisiä tietoja on säilytetty.

e) vaikka Toimittaja on tehnyt kaiken tarvittavan ESET Secure Data -ohjelmiston eheyden ja turvallisuuden varmistamiseksi, tuotteita (tai mitään niistä) ei saa käyttää pettämättömästä turvallisuudesta riippuvaisella alueella tai mahdollisesti vaarallisella alueella, mukaan lukien rajoituksetta ydinvoimalat, lentokoneet, valvonta- ja viestintäjärjestelmät, ase- ja puolustusjärjestelmät sekä sairaaloiden elvytys- ja tarkkailujärjestelmät.

f) olet vastuussa tuotteiden suojaus- ja salaustason riittävyydestä käyttötarpeisiisi.

g) olet vastuussa tuotteiden (tai minkä tahansa tuotteen) käytöstä, mukaan lukien rajoituksetta sen varmistaminen, että käyttö noudattaa kaikkia Slovakian tai sen maan, valtion tai alueen lakeja ja säädöksiä, jolla tuotetta käytetään. Sinun on varmistettava ennen tuotteiden käyttöä, että se ei riko Slovakian tai minkään maan kauppasaartoa.

h) ESET Secure Data saattaa muodostaa yhteyden Toimittajan palvelimiin silloin tällöin tarkistaakseen käyttöoikeustiedot, saatavilla olevat korjaustiedot, Service Pack -paketit ja muut ESET Secure Data -ohjelmiston käyttöä mahdollisesti parantavat, ylläpitävät tai muokkaavat päivitykset. Ohjelmisto saattaa lähettää yleisiä toimintaan liittyviä järjestelmätietoja Tietosuojakäytännön mukaisesti.

i) Toimittaja ei ole vastuussa mistään tappioista, vahingoista, kuluista tai korvausvaatimuksista, joita aiheutuu salasanojen, asennustietojen, salausavaimien, käyttöoikeuksien aktivointikoodien tai muiden ohjelmiston käytön aikana laadittujen tai tallennettujen tietojen hävikeistä, varkauksista, väärinkäytöksistä, vioittumisista, vahingoittumisista tai tuhoutumisista.

ESET Secure Data -lisäehdot koskevat yksinomaan ESET Smart Security Premium -loppukäyttäjiä.

Password Manager -ohjelmistoa. Password Manager -ohjelmistoa koskevat seuraavat lisäehdot:

1. Loppukäyttäjää koskeva lisäilmoitus. Hyväksyt, että et:

a) käyttää Password Manager -ohjelmistoa missään elintärkeässä käyttötarkoituksessa, jossa on kyse ihmishengistä tai tärkeästä omaisuudesta. Hyväksyt, että Password Manager -ohjelmistoa ei ole suunniteltu tällaiseen käyttöön ja että siinä ilmenevä vika voi aiheuttaa kuoleman, henkilövamman tai vakavia vaurioita omaisuudelle tai ympäristölle, mistä Toimittaja ei ole vastuussa.

PASSWORD MANAGER -OHJELMISTOA EI OLE SUUNNITELTU EIKÄ TARKOITETTU KÄYTETTÄVÄKSI VAARALLISISSA YMPÄRISTÖISSÄ, JOISSA LUOTETAAN PETTÄMÄTTÖMÄSTÄ TURVALLISUUDESTA VASTAAVIIN JÄRJESTELMIIN, MUKAAN LUKIEN RAJOITUKSETTA YDINVOIMALOIDEN, LENTOKONEIDEN NAVIGOINTI- TAI VIESTINTÄJÄRJESTELMIEN, LENNONOHJAUKSEN JA SAIRAALOIDEN ELVYTYSJÄRJESTELMIEN SEKÄ ASEJÄRJESTELMIEN SUUNNITTELU-, LAADINTA-, YLLÄPITO- JA KÄYTTÖYMPÄRISTÖT. TOIMITTAJA IRTISANOUTUU ERIKSEEN KAIKISTA SUORISTA TAI EPÄSUORISTA TAKUISTA OHJELMISTON SOVELTUVUUDESTA TÄLLAISIIN KÄYTTÖTARKOITUKSIIN.

b) käyttää Password Manager -ohjelmistoa tavalla, joka rikkoo tätä sopimusta tai Slovakian tai sovellettavan lainkäyttöalueen lakeja. Et saa erityisesti käyttää Password Manager -ohjelmistoa laittomien toimien toteuttamiseen tai tukemiseen, mukaan lukien haitallisen tai laittomuuksiin mahdollisesti käytettävän tai lakia tai jonkin kolmannen osapuolen oikeuksia rikkovan sisällön lataaminen (mukaan lukien rajoituksetta immateriaalioikeudet), mukaan lukien rajoituksetta kaikki Tallennustilan tilin (näissä Password Manager -ohjelmiston lisäehdoissa "Tallennustila" viittaa Toimittajan tai jonkin kolmannen osapuolen hallinnoimaan tietojen tallennustilaan, jota käyttäjä käyttää tietojensa synkronointiin ja varmuuskopiointiin) tai muiden Password Manager -käyttäjien tai Tallennustilan käyttäjien tilien ja tietojen käyttöyritykset. Jos rikot jotakin näistä määräyksistä, Toimittajalla on oikeus lopettaa tämä sopimus heti ja veloittaa kaikkien mahdollisten korjaustoimien kustannukset sinulta ja myös estää sinulta Password Manager -ohjelmiston käyttö jatkossa tarvittavalla tavalla ilman hyvitysmahdollisuutta.

2. TAKUUNRAJOITUS. PASSWORD MANAGER -OHJELMISTO TOIMITETAAN "SELLAISENAAN" ILMAN MINKÄÄNLAISIA SUORIA TAI EPÄSUORIA TAKUITA. OHJELMISTON KÄYTTÖ TAPAHTUU KÄYTTÄJÄN OMALLA VASTUULLA. TUOTTAJA EI OLE VASTUUSSA TIETOHÄVIKEISTÄ, VAHINGOISTA EIKÄ PALVELUN SAATAVUUDEN RAJOITUKSISTA, MUKAAN LUKIEN RAJOITUKSETTA KAIKKI PASSWORD MANAGER -OHJELMISTON ULKOISEEN TALLENNUSTILAAN TIETOJEN SYNKRONOINTIA JA VARMUUSKOPIOINTIA VARTEN LÄHETTÄMÄT TIEDOT. TIETOJEN SALAAMINEN PASSWORD MANAGER -OHJELMISTOLLA EI TARKOITA, ETTÄ TOIMITTAJA ON VASTUUSSA KYSEISTEN TIETOJEN SUOJAUKSESTA. HYVÄKSYT ERIKSEEN, ETTÄ PASSWORD MANAGER -OHJELMISTOLLA HANKITUT, KÄYTETYT, SALATUT, TALLENNETUT, SYNKRONOIDUT TAI LÄHETETYT TIEDOT VOIDAAN TALLENTAA MYÖS KOLMANSIEN OSAPUOLTEN PALVELIMILLE (KOSKEE PASSWORD MANAGER -KÄYTTÖÄ VAIN, JOS SYNKRONOINTI- JA VARMUUSKOPIOINTIPALVELUT ON OTETTU KÄYTTÖÖN). JOS TOIMITTAJA OMAN HARKINTANSA MUKAAN VALITSEE TÄLLAISEN KOLMANNEN OSAPUOLEN TALLENNUSTILAN, VERKKOSIVUSTON, WEB-PORTAALIN, PALVELIMEN TAI PALVELUN KÄYTÖN, TOIMITTAJA EI OLE VASTUUSSA TÄLLAISEN KOLMANNEN OSAPUOLEN PALVELUN LAADUSTA, TIETOTURVASTA TAI KÄYTETTÄVYYDESTÄ EIKÄ TOIMITTAJA OLE MISSÄÄN VASTUUSSA MISTÄÄN KOLMANNEN OSAPUOLEN SOPIMUS- TAI LAKIVELVOITTEIDEN RIKKOMUKSISTA TAI TÄMÄN OHJELMISTON KÄYTÖSTÄ AIHEUTUVISTA VAHINGOISTA, TUOTTOJEN MENETYKSISTÄ, TALOUDELLISISTA TAI MUISTA VAHINGOISTA TAI MISTÄÄN MUISTA TAPPIOISTA. TOIMITTAJA EI OLE VASTUUSSA PASSWORD MANAGER -OHJELMISTOLLA HANKITTUJEN, KÄYTETTYJEN, SALATTUJEN, TALLENNETTUJEN, SYNKRONOITUJEN TAI LÄHETETTYJEN TAI TALLENNUSTILASSA OLEVIEN TIETOJEN SISÄLLÖSTÄ. HYVÄKSYT, ETTÄ TOIMITTAJALLA EI OLE TALLENNETTUJEN TIETOJEN SISÄLLÖN KÄYTTÖOIKEUKSIA JA ETTÄ TOIMITTAJA EI VOI VALVOA SISÄLTÖÄ EIKÄ POISTAA LAIN MUKAAN HAITALLISTA SISÄLTÖÄ.

Toimittajalla on kaikki oikeudet Password MANAGER -ohjelmistoon liittyviin parannuksiin, päivityksiin ja korjauksiin ("Parannukset") myös siinä tapauksessa, että kyseiset parannukset on tehty jossakin muodossa lähettämäsi palautteen, ideoiden tai ehdotusten perusteella. Sinulla ei ole oikeutta korvauksiin, mukaan lukien tällaisiin Parannuksiin liittyvät rojaltit.

TOIMITTAJAN ERILLISET TAHOT JA LISENSOIJAT EIVÄT OLE VASTUUSSA SINULLE MISTÄÄN KORVAUSVAATIMUKSISTA TAI MUISTA VASTUISTA, JOITA AIHEUTUU SINUN TAI JONKIN KOLMANNEN OSAPUOLEN PASSWORD MANAGER -OHJELMISTON KÄYTÖSTÄ TAI JOTKA LIITTYVÄT SEN KÄYTTÖÖN, VÄLITTÄJÄYRITYSTEN TAI JÄLLEENMYYJIEN KÄYTÖSTÄ TAI KÄYTÖSTÄ JÄTTÄMISESTÄ TAI MINKÄÄN TAHANSA ARVOPAPERIN MYYNNISTÄ TAI OSTOSTA RIIPPUMATTA SIITÄ, PERUSTUVATKO KYSEISET KORVAUSVAATIMUKSET JA VASTUUT JOHONKIN LAKITEORIAAN TAI TEORIAAN OIKEUDENMUKAISUUDESTA.

TOIMITTAJAN ERI TAHOT JA LISENSOIJAT EIVÄT OLE VASTUUSSA SINULLE MISTÄÄN SUORISTA, SATUNNAISTA, ERITYISISTÄ, EPÄSUORISTA TAI VÄLILLISISTÄ VAHINGOISTA, JOTKA AIHEUTUVAT KOLMANSIEN OSAPUOLTEN OHJELMISTOISTA, PASSWORD MANAGER -OHJELMISTON KAUTTA KÄYTETYISTÄ TIEDOISTA TAI KÄYTTÄJÄN PASSWORD MANAGER -OHJELMISTON KÄYTÖSTÄ TAI KYVYTTÖMYYDESTÄ KÄYTTÄÄ SITÄ TAI PASSWORD MANAGER -OHJELMISTON KAUTTA TOIMITETUISTA TIEDOISTA TAI LIITTYVÄT MIHINKÄÄN NÄISTÄ RIIPPUMATTA SIITÄ, ONKO TÄLLAISET VAHINGONKORVAUSVAATIMUKSET TEHTY LAKIIN TAI OIKEUDENMUKAISUUTEEN NOJAAVAN TEORIAN PERUSTEELLA. TÄLLÄ LAUSEKKEELLA POIS RAJATTAVAT VAHINGOT SISÄLTÄVÄT RAJOITUKSETTA YRITYSVOITTOJEN MENETYKSET, HENKILÖ- TAI OMAISUUSVAHINGOT, LIIKETOIMINNAN KESKEYTYKSET JA YRITYSTIETOJEN TAI HENKILÖKOHTAISTEN TIETOJEN HÄVIKIT. JOILLAKIN LAINKÄYTTÖALUEILLA EI SALLITA SATUNNAISTEN TAI VÄLILLISTEN VAHINKOJEN RAJOITTAMISTA, JOTEN TÄMÄ RAJOITUS EI VÄLTTÄMÄTTÄ KOSKE SINUA. TÄLLAISISSA TAPAUKSISSA TOIMITTAJAN VASTUU RAJOITTUU SOVELLETTAVAN LAIN SALLIMAAN VÄHIMMÄISVASTUUSEEN.

PASSWORD MANAGER -OHJELMISTON KAUTTA TOIMITETUT TIEDOT, MUKAAN LUKIEN OSAKEKURSSIT, ANALYYSIT, MARKKINATIEDOT, UUTISET JA TALOUSTIEDOT, SAATTAVAT OLLA VANHOJA, EPÄTARKKOJA TAI VIRHEELLISIÄ TAI PUUTTEELLISIA, EIVÄTKÄ TOIMITTAJAN ERI TAHOT JA LISENSOIJAT OLE MISSÄÄN VASTUUSSA NIIHIN LIITTYEN. TOIMITTAJA VOI MUUTTAA MITÄ TAHANSA PASSWORD MANAGER -OHJELMISTON OMINAISUUTTA TAI TOIMINTOA TAI LOPETTAA SEN TAI MINKÄ TAHANSA PASSWORD MANAGER -OHJELMISTON TOIMINNON TAI TEKNIIKAN TAI KAIKKIEN NIIDEN KÄYTÖN MILLOIN TAHANSA ILMAN ERILLISTÄ ILMOITUSTA.

JOS TÄSSÄ ARTIKKELISSA OLEVAT EHDOT MITÄTÖIDÄÄN JOSTAIN SYYSTÄ TAI JOS TOIMITTAJA TODETAAN SOVELLETTAVIEN LAKIEN MUKAAN VASTUUSEEN TAPPIOISTA, VAHINGOISTA JA NIIN EDELLEEN, OSAPUOLET SOPIVAT, ETTÄ TOIMITTAJAN VASTUU SINULLE RAJOITTUU MAKSAMIESI KÄYTTÖOIKEUSMAKSUJEN YHTEENLASKETTUUN SUMMAAN.

SUOSTUT VAPAUTTAMAAN TOIMITTAJAN JA SEN TYÖNTEKIJÄT, TYTÄRYHTIÖT, UUDELLEENBRÄNDÄTYT TOIMIJAT JA MUUT KUMPPANIT VASTUISTA JA PUOLUSTAMAAN NIITÄ KAIKKIEN KOLMANSIEN OSAPUOLTEN (MUKAAN LUKIEN LAITEOMISTAJAT TAI OSAPUOLET, JOIDEN OIKEUKSIIN PASSWORD MANAGER -OHJELMISTOSSA TAI TALLENNUSTILASSA KÄYTETYT TIEDOT OVAT VAIKUTTANEET) KORVAUS-, VASTUU-, VAHINGONKORVAUS-, TAPPIO-, KUSTANNUS-, KULU- JA PALKKIOVAATIMUKSILTA, JOITA KYSEISILLE OSAPUOLILLE SAATTAA AIHEUTUA, KUN KÄYTÄT PASSWORD MANAGER -OHJELMISTOA.

3. Password Manager -ohjelmistossa olevat tiedot. Ellet muutoin erikseen valitse, kaikki antamasi tiedot, jotka tallennetaan Password Manager -ohjelmiston tietokantaan, tallennetaan tietokoneeseesi tai muuhun määrittämääsi tallennuslaitteeseen salatussa muodossa. Hyväksyt, että jos Password Manager -tietokantatiedostot tai muut tiedostot poistetaan tai ne vioittuvat, kaikki niiden sisältämät tiedot menetetään peruuttamattomasti, ja hyväksyt tällaisten menetysten mahdollisuuden. Vaikka henkilökohtaisia tietojasi säilytetään salatussa muodossa tietokoneessa, joku voi avata tietokannan, jos hän saa pääsalasanan tietoonsa tai asiakkaan määrittämän aktivointilaitteen hallintaansa, ja voi näin varastaa tietoja tai käyttää niitä väärin. Olet vastuussa kaikkien käyttötapojen suojauksen ylläpidosta.

4. Henkilökohtaisten tietojen siirtäminen Toimittajalle tai Tallennustilaan. Voit halutessasi varmistaa tietojen oikea-aikaisen synkronoinnin ja varmuuskopioinnin määrittämällä Password Manager -ohjelmiston lähettämään Password Manager -ohjelmiston tietokannassa olevat henkilökohtaiset tiedot – salasanat, kirjautumistiedot, Tilit ja Tunnistetiedot – Internetin välityksellä Tallennustilaan. Tiedot lähetetään ainoastaan salatussa muodossa. Password Manager -ohjelmiston käyttö salasanoja, kirjautumistietoja ja muita tietoja sisältävien online-lomakkeiden täyttämiseen saattaa edellyttää, että tiedot lähetetään Internetin kautta verkkosivustoon, jonka olet itse määrittänyt. Password Manager -ohjelmisto ei käynnistä tätä tiedonsiirtoa, eikä Toimittajaa voida siksi pitää vastuussa tällaisesta eri toimittajien laatimissa verkkosivustoissa toteutettavien toimien suojaamisesta. Teet kaikki Internetin välityksellä tehtävät toimenpiteet Password Manager -ohjelmistoon liittyen tai muutoin oman harkintasi mukaan omalla vastuullasi ja olet yksin vastuussa kaikista tietokonejärjestelmällesi aiheutuvista vahingoista tai tietohävikeistä, joita saattaa ilmetä kyseisten materiaalien tai palvelujen lataamisesta ja/tai käyttämisestä. Toimittaja suosittelee asiakkaita minimoimaan arvokkaiden tietojen menetysten riskin, minkä voi tehdä varmuuskopioimalla tietokannan ja muut arkaluonteiset tiedot säännöllisesti ulkoisille asemille. Toimittaja ei voi auttaa kadonneiden tai vioittuneiden tietojen palauttamisessa. Jos Toimittaja tarjoaa varmuuskopiointipalveluja käyttäjien tietokantatiedostoille käyttäjien tietokoneissa ilmenevien vikojen tai tehtävien poistojen varalta, kyseiset varmuuskopiointipalvelut eivät sisällä mitään takuita eivätkä aseta Toimittajaa mihinkään vastuuseen asiakkaan suhteen.

Käyttämällä Password Manager -ohjelmistoa hyväksyt, että ohjelmisto saattaa muodostaa yhteyden Toimittajan palvelimiin silloin tällöin tarkistaakseen käyttöoikeustiedot, saatavilla olevat korjaustiedot, Service Pack -paketit ja muut Password Manager -ohjelmiston käyttöä mahdollisesti parantavat, ylläpitävät tai muokkaavat päivitykset. Ohjelmisto saattaa lähettää yleisiä Password Manager -ohjelmiston toimintaan liittyviä järjestelmätietoja Tietosuojakäytännön mukaisesti.

5. Asennuksen poistamiseen liittyvät tiedot ja ohjeet. Kaikki tietokannassa olevat tiedot, jotka haluat säilyttää, on vietävä ennen Password Manager -ohjelmiston asennuksen poistamista.

Password Manager -ohjelmiston lisäehdot koskevat yksinomaan ESET Smart Security Premium -loppukäyttäjiä.

ESET LiveGuard. ESET LiveGuard-ohjelmistoa koskevat seuraavat lisäehdot:

Ohjelmisto sisältää toiminnon, jolla voidaan tehdä lisäanalyysi loppukäyttäjän lähettämille tiedostoille. Toimittaja saa käyttää loppukäyttäjän lähettämiä tiedostoja ja analyysituloksia vain tietosuojakäytännön ja asiaankuuluvien lakisääteisten määräysten mukaisesti.

ESET LiveGuard-lisäehdot koskevat yksinomaan ESET Smart Security Premium -loppukäyttäjiä.

EULAID: EULA-PRODUCT-LG-EHSW; 3537.0