Offline-asennus

Lataa ja asenna kotikäyttöön tarkoitettu ESET Windows -tuote alla olevan offline-asennusohjelman (.exe) avulla. Valitse, mikä ESET-kotituotteen versio ladataan (32-bittinen, 64-bittinen tai ARM).

ESET NOD32 Antivirus

ESET Internet Security

ESET Smart Security Premium

ESET Security Ultimate

64-bittinen lataus

32-bittinen lataus

ARM-lataus

64-bittinen lataus

32-bittinen lataus

ARM-lataus

64-bittinen lataus

32-bittinen lataus

ARM-lataus

64-bittinen lataus

32-bittinen lataus

ARM-lataus

important

Jos sinulla on toimiva internetyhteys, asenna ESET-tuote Live-asennusohjelman avulla.

Kun käynnistät offline-asennuksen (.exe), ohjattu asennustoiminto opastaa sinua asennuksen eri vaiheissa.

INSTALLATION_WELCOME

1.Valitse haluamasi kieli avattavasta valikosta ja valitse Jatka.

note

Jos olet asentamassa uudempaa versiota aiemman version päälle salasanalla suojatuilla asetuksilla, kirjoita salasanasi. Voit määrittää asetusten salasanan Käyttöasetuksissa.

2.Valitse haluamasi asetukset seuraaville ominaisuuksille, lue loppukäyttäjän käyttöoikeussopimus ja tietosuojakäytäntö ja valitse sitten Jatka tai valitse Salli kaikki ja jatka, jos haluat ottaa kaikki ominaisuudet käyttöön:

ESET LiveGrid® -palautejärjestelmä

Mahdollisesti ei-toivotut sovellukset

Asiakaskokemuksen parannusohjelma

note

Valitsemalla Jatka tai Salli kaikki ja jatka ilmoitat hyväksyväsi loppukäyttäjän käyttöoikeussopimuksen ja tietosuojakäytännön.

3.Valitse Ohita kirjautuminen. Kun internetyhteys on käytössä, voit liittää laitteen ESET HOME-tiliisi.

4.Valitse Ohita aktivointi. ESET Smart Security Premium on aktivoitava asennuksen jälkeen, jotta kaikki toiminnot ovat käytettävissä. Tuoteaktivointiin tarvitaan toimiva internetyhteys.

5.Ohjattu asennustoiminto näyttää, mikä ESET-tuote asennetaan ladatun offline-asennusohjelman perusteella. Valitse Jatka asennusprosessin aloittamiseksi. Tämä saattaa kestää hetken.

note

Jos aiemmin poistetuista ESET-tuotteista on jäänyt jotain osia poistamatta (tiedostoja tai kansioita), sinua pyydetään sallimaan niiden poistaminen. Jatka valitsemalla Asenna.

6.Lopeta asennustoiminto valitsemalla Valmis.

MONITOR_RED Asennuksen vianmääritys.