Asennus

Tuotteen ESET Smart Security Premium asentamiseen on monia eri tapoja. Asennustavat saattavat vaihdella maan ja jakelutavan mukaan:

Live-asennusohjelma – Ladattavissa ESETin verkkosivustosta tai CD/DVD-levyltä. Asennuspaketti on sama kaikille kielille (voit valita haluamasi kielen). Itse Live-asennusohjelma on pieni tiedosto. Tuotteen ESET Smart Security Premium asentamiseen tarvittavat lisätiedostot ladataan automaattisesti.

Offline-asennus – Käyttää .exe-tiedostoa, joka on suurempi kuin Live-asennusohjelman tiedosto. Asennus ei edellytä Internet-yhteyttä eikä lisätiedostoja.

important

Varmista, ettei tietokoneeseen ole asennettu muita virustorjuntaohjelmia, ennen kuin asennat tuotteen ESET Smart Security Premium. Jos yhdelle tietokoneelle asennetaan kaksi virustorjuntaratkaisua tai enemmän, ne voivat toimia keskenään ristiriidassa. Suosittelemme poistamaan muut virustorjuntaohjelmat tietokoneesta. Luettelo yleisten virustentorjuntaohjelmien asennuksen poistotyökaluista on ESET-tietämyskannan artikkelissa (saatavana englanniksi sekä monilla muilla kielillä).