Ohjesivut

Tämä on tuotteen ESET Smart Security Premium käyttöopas. Täältä saatavien tietojen avulla voit tutustua tuotteeseesi ja tehdä tietokoneestasi entistä turvallisemman.

Aloittaminen

Ennen ESET Smart Security Premium -ohjelman käyttöä voit lukea erityyppisistä havainnoista ja etähyökkäyksiä, joita saatat kohdata käyttäessäsi tietokonetta. Olemme myös koonneet luettelon uusista ominaisuuksista, joita ESET Smart Security Premium -ohjelmaan on lisätty.

Aloita asentamalla ESET Smart Security Premium. Jos ESET Smart Security Premium on jo asennettu, katso lisätietoja ESET Smart Security Premium -ohjelman käyttämisestä.

Tuotteen ESET Smart Security Premium ohjesivujen käyttäminen

Online-ohje on jaettu useisiin lukuihin ja alalukuihin. Paina F1, kun ESET Smart Security Premium on käynnissä, niin näet tietoja tällä hetkellä avoimesta ikkunasta.

Ohjelman ohjeaiheita voi etsiä avainsanojen avulla tai kirjoittamalla haettavia sanoja tai lauseita. Näiden hakutapojen ero on, että avainsana voi olla loogisesti liitetty ohjesivuihin, joiden teksti ei kuitenkaan sisällä kyseistä sanaa. Sanojen tai lauseiden perusteella hakeminen etsii kaikkien sivujen sisältöä ja näyttää vain ne sivut, joiden tekstiosassa on kyseiset sanat tai lauseet.

Yhdenmukaisuuden takaamiseksi ja sekaannusten välttämiseksi tässä oppaassa käytetyt termit perustuvat ESET Smart Security Premium -tuotteen käyttöliittymään. Käytämme myös yhtenäistä merkistöä eri aihepiirien tai merkittävien aiheiden korostamiseen.

note

Huomautus on pienimuotoinen havainto jostakin asiasta. Vaikka voit ohittaa huomautukset, niissä voi olla arvokkaita tietoja, kuten tietoja ominaisuuksista tai linkkejä aiheeseen liittyviin tietoihin.

important

Tämä edellyttää huomiotasi, joten sitä ei kannata ohittaa. Yleensä se tarjoaa ei-kriittisiä, mutta tärkeitä tietoja.

warning

Nämä tiedot edellyttävät erityistä huomiota. Varoitukset on tarkoitettu erityisesti ehkäisemään mahdollisesti haitallisten virheiden tekeminen. Lue teksti ja varmista, että olet ymmärtänyt sen, sillä se viittaa erittäin arkaluonteisiin järjestelmäasetuksiin tai johonkin riskialttiiseen.

example

Tämän käyttötapauksen eli käytännön esimerkin tarkoitus on auttaa hahmottamaan, miten tiettyä toimintoa tai ominaisuutta voi käyttää.

Merkintätapa

Merkitys

Lihavointi

Liittymän osien, kuten ruutujen ja asetuspainikkeiden, nimet.

Kursivointi

Paikkamerkit antamiasi tietoja varten. Esimerkiksi tiedostonimi tai polku tarkoittaa, että sinä kirjoitat polun tai tiedoston nimen kursivoidun tekstin tilalle.

Courier New

Koodimallit tai komennot.

Hyperlinkki

Nopea ja vaivaton keino siirtyä ristiviitattuihin aiheisiin tai ulkoiseen Internet-sijaintiin. Hyperlinkit on korostettu sinisellä ja ne on saatettu alleviivata.

%ProgramFiles%

Windows-järjestelmähakemisto, johon Windowsiin asennetut ohjelmat tallennetaan.

Online-ohje on ensisijainen ohjesisällön lähde. Uusin Online-ohjeen versio tulee automaattisesti näkyviin, kun sinulla on toimiva Internet-yhteys.