Uudet ominaisuudet

Tuotteen ESET Smart Security Premium 17.1 uudet ominaisuudet

Pieniä parannuksia Verkon tarkastus -ominaisuuteen

Pieniä parannuksia Turvalliset pankkitoiminnot ja selaaminen -ominaisuuteen

ESET LiveGuard – asiakirjojen lähettäminen on nyt oletusarvoisesti käytössä

Muita pieniä virheenkorjauksia ja parannuksia

note

Uudet ominaisuudet -ilmoitusten poistaminen käytöstä:

1.Siirry kohtaan Lisäasetukset > Ilmoitukset > Työpöytäilmoitukset.

2.Valitse Muokkaa kohdan Työpöytäilmoitukset vierestä.

3.Poista Näytä Uudet ominaisuudet -ilmoitukset -valintaruudun valinta ja valitse OK.

Lisätietoja ilmoituksista on Ilmoitukset-osiossa.

note

Lisätietoja tuotteen ESET Smart Security Premium muutoksista on kohdassa ESET Smart Security Premium:n muutoslokit.