Käytönvalvonta

Jos olet jo ottanut käytönvalvonnan käyttöön tuotteessa ESET Smart Security Premium, sinun on määritettävä käytönvalvonta myös kaikille siihen liittyville käyttäjätileille.

Kun käytönvalvonta on aktiivinen ja käyttäjätilejä ei ole määritetty, ESET Smart Security Premium näyttää Käytönvalvonta ei ole määritetty -ilmoituksen Yleiskatsaus-näytössä. Valitse Määritä säännöt ja katso lisätietoja Käytönvalvonta-osiosta.