Ota käyttöön Varkaudenesto

Henkilökohtaiset laitteet ovat aina alttiina varastamiselle tai katoamiselle, kun kuljemme kotoa töihin ja muihin julkisiin paikkoihin. Varkaudenesto on ominaisuus, joka parantaa käyttäjän turvallisuutta, jos laite katoaa tai varastetaan. Varkaudenesto tarjoaa mahdollisuuden valvoa kadonneen tai varastetun laitteen käyttöä ja jäljittää kadonnutta laitetta ESET HOME-palvelussa IP-osoitteen avulla ja näin auttaa saamaan laite takaisin ja suojaamaan henkilökohtaisia tietoja.

Kun käytössä ovat nykyaikaiset tekniikat, kuten maantieteellinen IP-osoitehaku, Web-kameran kuvat, käyttäjätilin suojaus ja laitevalvonta, Varkaudenesto voi auttaa sinua ja viranomaisia paikantamaan tietokoneesi tai laitteesi, jos se katoaa tai varastetaan. ESET HOME -palvelussa voit nähdä, mitä toimintoja tietokoneellasi tai laitteellasi tehdään.

Lisätietoja ESET HOME -palvelun Varkaudenesto -toiminnoista on ESET HOME -online-ohjeessa.

important

Varkaudenesto ei välttämättä toimi oikein tietokoneilla käyttäjätilien hallinnan rajoitusten vuoksi.

Jos haluat ottaa Varkaudenesto -ohjelman käyttöön ja suojata laitteesi katoamisen tai varkauden varalta, valitse jokin seuraavista vaihtoehdoista:

Valitse ohjelman pääikkunasta > Yleiskatsaus ja napsauta MÄÄRITÄ kohdan Varkaudenesto vierestä.

Jos ”Varkaudenesto on käytettävissä” teksti näkyy kohdassa ohjelman pääikkuna > Yleiskuvaus, valitse Ota Varkaudenesto käyttöön.

Valitse ohjelman pääikkunasta Asetukset > Tietoturvatyökalut. Valitse vaihtopainikkeella MODULE_INACTIVE Varkaudenesto ja noudata näytöllä näkyviä ohjeita.

important

Jos laitetta ei ole yhdistetty ESET HOME -palveluun, tee näin:

1.Kirjaudu ESET HOME -tilillesi, kun otat Varkaudenesto -palvelun käyttöön.

2.Aseta laitteen nimi.

note

Varkaudenesto ei sisällä Microsoft Windows Home Server -tukea.

Kun olet ottanut Varkaudenesto -ohjelman käyttöön, voit optimoida laitteesi suojauksen kohdassa Ohjelman pääikkuna > Asetukset >Ttietoturvatyökalut > Varkaudenesto.