Määritä verkon suojaus

ESET Smart Security Premium käyttää oletuksena Windows-asetuksia, kun uusi verkko havaitaan. Jos haluat näyttää valintaikkunan, kun uusi verkko havaitaan, muuta Verkon suojausprofiilin määritys -asetukseksi Kysy. Verkon suojauksen määritys tapahtuu aina, kun tietokone yhdistää uuteen verkkoon.

DIALOG_EPFW_TRUSTED_ZONE

Voit valita jonkin seuraavista verkkoyhteysprofiileista:

Automaattinen – ESET Smart Security Premium valitsee profiilin automaattisesti kullekin profiilille määritettyjen aktivoijien perusteella.

Yksityinen – Luotettaville verkoille (koti- tai toimistoverkot). Tietokone ja tietokoneeseen tallennetut jaetut tiedostot näkyvät muille verkon käyttäjille, ja järjestelmäresurssit ovat muiden verkon käyttäjien käytettävissä (jaettujen tiedostojen ja tulostimien käyttö on käytössä, saapuva RPC-tietoliikenne on käytössä sekä etätyöpöydän jakaminen on käytettävissä). Suosittelemme tämän asetuksen käyttämistä, kun käytät suojattua lähiverkkoa. Tämä profiili määritetään automaattisesti verkkoyhteydelle, jos se on määritetty toimialueeksi tai yksityiseksi verkoksi Windowsissa.

Julkinen – Epäluotettaville verkoille (julkiset verkot). Järjestelmäsi tiedostoja ja kansioita ei jaeta muiden verkon käyttäjien kanssa eivätkä ne näy muille käyttäjille, ja järjestelmäresurssien jakaminen on poistettu käytöstä. Suosittelemme käyttämään tätä asetusta, kun käytät langattomia verkkoja. Tämä profiili määritetään automaattisesti verkkoyhteyksille, joita ei ole määritetty toimialueeksi tai yksityiseksi verkoksi Windowsissa.

Käyttäjän määrittämä profiili – Voit valita luomasi profiilin avattavasta valikosta. Tämä vaihtoehto on käytettävissä vain, jos olet luonut vähintään yhden mukautetun profiilin.

warning

Verkon virheelliset asetukset voivat vaarantaa tietokoneen tietoturvan.