Aktivoijat

Aktivoijat ovat mukautettuja ehtoja, joiden on täytyttävä, jotta verkkoyhteysprofiili voidaan määrittää verkkoyhteydelle. Jos yhdistetyllä verkolla on samat attribuutit kuin yhdistetyn verkkoprofiilin aktivoijilla, profiili otetaan käyttöön verkolle. Verkkoyhteysprofiililla voi olla yksi tai useampi aktivoija. Jos aktivoijia on useita, OR-logiikkaa sovelletaan (vähintään yhden ehdon on täytyttävä). Voit määrittää aktivoijat verkkoyhteysprofiilieditorissa. Kokeneen käyttäjän tulisi luoda mukautetut verkkoyhteysprofiilit.

Seuraavat aktivoijat ovat käytettävissä (katso lisätietoja nykyisestä verkosta kohdasta Verkkoyhteydet):

arrow_down_home Sovitin

arrow_down_home DNS

arrow_down_home WINS

arrow_down_home DHCP

arrow_down_home Oletusyhdyskäytävä

arrow_down_home Langaton

arrow_down_home Windows-profiili

arrow_down_home Todennus