IP-sarjat

IP-sarja on joukko IP-osoitteita, jotka luovat yhden loogisen IP-osoitteiden ryhmän, josta on hyötyä, kun samaa osoitejoukkoa käytetään uudelleen useissa palomuurisäännöissä tai väsytyshyökkäyssuojauksen säännöissä. ESET Smart Security Premium sisältää myös ennalta määritettyjä IP-sarjoja, joihin sovelletaan sisäisiä sääntöjä. Yksi esimerkki tällaisesta ryhmästä on luotettava vyöhyke. Luotettava vyöhyke tarkoittaa verkko-osoitteiden ryhmää, jossa tietokoneesi ja tietokoneeseen tallennetut jaetut tiedostot näkyvät muille verkon käyttäjille ja jossa järjestelmän resurssit ovat muiden verkon käyttäjien käytettävissä.

Voit lisätä IP-sarjan seuraavasti:

1.Avaa Lisäasetukset > Suojaukset > Verkon käytön suojaus > IP-sarjat > Muokkaa.

2.Napsauta Lisää, kirjoita vyöhykkeen nimi ja kuvaus ja kirjoita IP-etäosoite Etätietokoneen osoite (IPv4/IPv6, alue, peite) -kohtaan.

3.Valitse OK.

Lisätietoja on kohdassa IP-sarjojen muokkaaminen.