Säännöt

Väsytyshyökkäyssuojauksen sääntöjen avulla voit luoda, muokata ja tarkastella saapuvien ja lähtevien verkkoyhteyksien sääntöjä. Esimääritettyjä sääntöjä ei voi muokata tai poistaa.

Väsytyshyökkäyssuojaussääntöjen hallinta

Lisää – Luo uuden säännön.

Muokkaa – Muokkaa aiemmin luotua sääntöä.

Poista — Poista olemassa oleva sääntö sääntöjen luettelosta.

UP_DOWN Ylin/ylös/alas/alin – Voit säätää sääntöjen prioriteettitasoa.

note

Parhaan mahdollisen suojan varmistamiseksi käytössä on estosääntö, jolla on pienin Yritysten enimmäismäärä, vaikka sääntö olisi alempana sääntöluettelossa useiden estosääntöjen sopiessa tunnistukseen.

Sääntöeditori

CONFIG_EPFW_BRUTE_FORCE_RULE_EDIT

Nimi – Säännön nimi.

Käytössä – Poista tämä valinta vaihtopainikkeella, jos haluat pitää säännön luettelossa mutta et käyttää sitä.

Toiminto – Valitse, estetäänkö vai sallitaanko yhteys, jos sääntöasetukset täyttyvät.

Protokolla – Tämän säännön tarkastaa viestintäprotokolla.

Profiili – Mukautettuja sääntöjä voidaan asettaa ja soveltaa tiettyihin profiileihin.

Yritysten enimmäismäärä – Enimmäismäärä sallittuja hyökkäysten toistoyrityksiä, kunnes IP-osoite estetään ja lisätään estettyjen osoitteiden luetteloon.

Estettyjen osoitteiden luettelon säilytysaika (min) – Asettaa osoitteen vanhentumisajan estettyjen osoitteiden luettelosta.

IP-lähdeosoite – Luettelo IP-osoitteista, alueista tai aliverkoista. Useat osoitteet on erotettava pilkuilla toisistaan.

IP-lähdesarjat – IP-osoitteet, jotka olet jo määrittänyt kohdassa IP-sarjat.