Väsytyshyökkäyssuojaus

Väsytyshyökkäyssuojaus estää salasanojen arvaushyökkäykset RDP- ja SMB-palveluihin. Väsytyshyökkäys on salasanojen murtamistapa, jossa kokeillaan järjestelmällisesti kaikkia kirjainten, numeroiden, ja symbolien yhdistelmiä. Voit määrittää väsytyshyökkäyssuojauksen kohdassa Lisäasetukset > Suojaukset > Verkon käytön suojaus > Verkkohyökkäyssuojaus > Väsytyshyökkäyssuojaus.

Ota käyttöön väsytyshyökkäyssuojaus – ESET Smart Security Premium tarkastaa verkkoliikenteen sisällön ja estää salasanojen arvaushyökkäysten yritykset.

Säännöt – Voit luoda, muokata ja tarkastella saapuvien ja lähtevien verkkoyhteyksien sääntöjä. Lisätietoja on Säännöt-luvussa.

CONFIG_EPFW_BRUTE_FORCE_RULES