Päivitykset

Ohjelman ESET Smart Security Premium päivittäminen säännöllisesti on paras tapa varmistaa mahdollisimman hyvä tietokoneen suojaustaso. Päivitysmoduuli varmistaa sekä ohjelmamoduulien että järjestelmäkomponenttien ajantasaisuuden.

Kun ohjelman pääikkunasta valitaan Päivitä, käyttäjä näkee voimassa olevan päivityksen tilan, mukaan lukien edellisen onnistuneen päivityksen ajankohdan ja päivitystarpeen.

Automaattisten päivitysten lisäksi voit käynnistää manuaalisen päivityksen napsauttamalla Tarkista päivitykset.

PAGE_UPDATE

Kohdassa Lisäasetukset > Päivitä on muita päivitysvaihtoehtoja, kuten päivitystilan, välityspalvelimen käytön ja LAN-yhteyksien asetuksia.

Jos päivityksessä ilmenee ongelmia, valitse Tyhjennä, niin päivitysvälimuisti tyhjennetään. Jos ohjelmamoduulien päivitys ei vieläkään onnistu, katso lisätietoja moduulipäivityksen epäonnistumisen vianmääritystä käsittelevästä ohjeesta.

CONFIG_UPDATE_ROLLBACK