Käytönvalvonnan käyttöönotto tilillä

Voit ottaa käytönvalvonnan käyttöön tietyllä tilillä toimimalla seuraavasti:

1.Oletusarvoisesti käytönvalvonta on poistettu käytöstä ohjelmassa ESET Smart Security Premium. Käytönvalvonnan voi aktivoida kahdella eri tavalla:

Valitse vaihtokuvake MODULE_INACTIVE ohjelman pääikkunassa kohdasta Asetukset > Internet-suojaus > Käytönvalvonta ja muuta käytönvalvonnan tilaksi Käytössä.

Avaa Lisäasetukset > Suojaukset > Internetin käytön suojaus > Käytönvalvonta ja valitse vaihtopainikkeella Ota käytönvalvonta käyttöön.

2.Valitse ohjelman pääikkunasta Asetukset > Internet-suojaus > Käytönvalvonta. Vaikka Käytönvalvonta-kohdan vieressä näkyy merkintä Käytössä, käytönvalvonta on määritettävä haluamallesi tilille napsauttamalla nuolisymbolia ja valitsemalla sitten seuraavassa ikkunassa Lapsen tili- tai Vanhemman tili -vaihtoehto. Kirjoita seuraavaan ikkunaan syntymäaika, jonka perusteella käyttötaso ja suositellut iälle sopivat Web-sivut määritetään. Käytönvalvonta on nyt käytössä määritetyllä käyttäjätilillä. Valitse tilin nimen kohdalta Estetty sisältö ja asetukset..., jos haluat mukauttaa sallittuja tai estettyjä luokkia Luokat-välilehdessä. Jos haluat sallia tai estää tietyt Web-sivut, jotka eivät sovi mihinkään luokkaan, valitse Poikkeukset-välilehti.

PAGE_SETTINGS_PARENTAL