Verkkosivustopoikkeukset

Jos haluat lisätä verkkosivustopoikkeuksen, valitse Asetukset > Internet-suojaus > Käytönvalvonta ja sitten Lisää verkkosivustopoikkeus.

PAGE_SETTINGS_PARENTAL

Kirjoita URL-osoite sivuston URL-osoitekenttään, valitse MAIN_SETTING_ICON_ALLOW (sallittu) tai MAIN_SETTING_ICON_DENY (estetty) kullekin käyttäjätilille erikseen ja lisää se sitten luetteloon valitsemalla OK.

PANEL_PARENTAL_WEBPAGES

Voit poistaa URL-osoitteen luettelosta valitsemalla Asetukset > Internet-suojaus > Käytönvalvonta, valitsemalla haluamasi käyttäjätilin alta Estetty sisältö ja asetukset, valitsemalla Poikkeus-välilehden, valitsemalla poikkeuksen ja lopuksi Poista.

PANEL_PARENTAL_WEB_EXCEPTIONS

URL-osoiteluettelossa ei voi käyttää erikoismerkkejä * (tähtimerkki) ja ? (kysymysmerkki). Esimerkiksi useita TLD-määrityksiä sisältävät Web-sivuosoitteet on kirjoitettava manuaalisesti (examplepage.comexamplepage.com, examplepage.skexamplepage.sk jne.). Kun lisäät toimialueen luetteloon, kaikki tällä toimialueella ja kaikilla alialueilla (esimerkiksi ali.esimerkkisivu.comsub.examplepage.com) oleva sisältö estetään tai sallitaan tekemäsi URL-pohjaisen toimenpiteen perusteella.

note

Tietyn Web-sivun estäminen tai salliminen voi olla tarkempaa kuin Web-sivuluokan estäminen tai salliminen. Ole varovainen, kun muutat näitä asetuksia tai lisäät luokan tai Web-sivun luetteloon.