Sovelluksen tiedonsiirron salliminen

Jos vuorovaikutteisessa tilassa havaitaan uusi yhteys ja sitä vastaavaa sääntöä ei ole, näyttöön avautuu kehote, jossa käyttäjä voi sallia tai estää yhteyden. Jos haluat, että ESET Smart Security Premium suorittaa saman toimenpiteen aina, kun sovellus yrittää muodostaa yhteyden, valitse Luo sääntö ja muista pysyvästi -valintaruutu.

DIALOG_EPFW_NEW_CONNECTION_IN_TRUSTED

Palomuurin asetuksissa voit luoda uusia palomuurisääntöjä sovelluksille, ennen kuin ESET Smart Security Premium havaitsee ne. Avaa ohjelman pääikkuna > Asetukset > Verkon suojaus > valitse Palomuuri-kohdan vierestä GEAR ja sitten Määritä > Lisäasetukset > Säännöt > Muokkaa.

Napsauta Lisää-painiketta ja kirjoita säännön nimi, suunta ja tietoliikenneprotokolla Yleinen-välilehteen. Tässä ikkunassa voit määrittää myös sääntöä sovellettaessa suoritettavan toimenpiteen.

Lisää sovelluksen suoritettavan tiedoston polku ja paikallinen tietoliikenneportti Paikallinen-välilehteen. Valitse Etä-välilehti ja anna etäosoite sekä portti (jos ne ovat tarpeen). Uutta sääntöä sovelletaan heti, kun sovellus yrittää muodostaa yhteyden uudelleen.