Viruksen poistaminen tietokoneesta

Jos tietokone vaikuttaa saaneen haittaohjelmatartunnan eli jos se esimerkiksi toimii hitaammin tai jumittuu usein, suosittelemme seuraavia toimenpiteitä:

1.Valitse ohjelman pääikkunassa Tietokoneen tarkistus.

2.Aloita järjestelmän tarkistus valitsemalla Tarkista tietokone.

3.Tarkistettujen, tartunnan saaneiden ja puhdistettujen tiedostojen lokia voidaan tarkastella tarkistuksen jälkeen.

4.Jos haluat tarkistaa vain valitun osan levystä, valitse Mukautettu tarkistus ja valitse sitten kohteet, joista etsitään viruksia.

Lisätietoja:

ESET-tietopankin artikkeli

Karanteeni