Luokat

Salli luokka valitsemalla sen vieressä olevan Käytössä-sarakkeen valintaruutu. Jos jätät valintaruudun valitsematta, luokkaa ei sallita kyseisellä tilillä.

PANEL_PARENTAL_CATEGORIES

Seuraavassa on esimerkkejä luokista (ryhmistä), jotka eivät välttämättä ole kaikille käyttäjille tuttuja.

Muut – Yleensä yksityiset (paikalliset) IP-osoitteet kuten intranet, 127.0.0.0/8, 192.168.0.0/16 ja niin edelleen. Kun saat 403- tai 404-virhekoodin, myös Web-sivusto on tämän luokan mukainen.

Ei ratkaistu – Tämä luokka sisältää Web-sivut, joita ei ole ratkaistu johtuen virheestä yhdistettäessä käytönvalvonnan tietokantaohjelmaan.

Ei luokiteltu – Tuntemattomat Web-sivut, jotka eivät vielä ole käytönvalvonnan tietokannassa.

Dynaaminen – Web-sivut, jotka uudelleenohjaavat yhteyden muiden sivustojen sivuille.