Aktivointiavaimen syöttäminen aktivoinnin aikana

Automaattiset päivitykset ovat tärkeitä suojauksesi kannalta ESET Smart Security Premium saa päivityksiä vain, kun se on aktivoitu.

Aktivointiavain on kirjoitettava täsmälleen oikein. Aktivointiavain on ainutlaatuinen merkkijono muodossa XXXX-XXXX-XXXX-XXXX-XXXX, jota käytetään tilauksen omistajan tunnistamiseen ja tilauksen aktivoimiseen.

Suosittelemme, että kopioit ja liität aktivointiavaimen rekisteröintisähköpostiviestistä kirjoitusvirheiden välttämiseksi.

Jos et ole antanut aktivointiavainta asennuksen jälkeen, tuotettasi ei ole aktivoitu. Voit aktivoida ESET Smart Security Premium -ohjelman kohdassa ohjelman pääikkuna > Ohje ja tuki > Aktivoi tilaus.

ESETin kotikäyttöön tarkoitettujen Windows-tuotteiden tilaukset eivät ole ilmaisia.