Välittäminen eteenpäin

ESET Smart Security Premium voi lähettää ilmoitussähköposteja automaattisesti, jos valitun vähimmäissisällön mukainen tapahtuma ilmenee. Avaa Lisäasetukset > Ilmoitukset > Edelleenlähetys ja aktivoi sähköposti-ilmoitukset valitsemalla Välitä ilmoitukset sähköpostiin.

CONFIG_NOTICE

Ilmoitusten vähimmäissisältö -alasvetovalikosta voit valita ensimmäisen vakavuustason, jolta ilmoituksia lähetetään.

Vianmääritystiedot – Kirjaa tietoa, jota tarvitaan ohjelman ja kaikkien yllä olevien merkintöjen hienosäätämiseen.

Informatiiviset – Kirjaa informatiiviset viestit, epätavalliset verkkotapahtumat mukaan lukien onnistuneen päivityksen viestit sekä kaikki yllä olevat merkinnät.

Varoitukset – Kirjaa vakavat virheet ja varoitusviestit (esimerkiksi päivityksen epäonnistuminen).

Virheet – Virheet (asiakirjasuojausta ei aloitettu) ja vakavat virheet tallennetaan.

Kriittinen – Kirjaa vain kriittiset virheet (kuten jos virustentorjunnan käynnistyksessä tapahtui virhe tai järjestelmä löysi uhkan).

Lähetä jokainen ilmoitus erillisessä sähköpostissa – Kun tämä asetus on käytössä, vastaanottaja saa uuden sähköpostin jokaisesta ilmoituksesta. Tämä saattaa aiheuttaa suuren määrän vastaanotettuja sähköposteja lyhyessä ajassa.

Aikajakso, jonka jälkeen uudet ilmoitussähköpostit lähetetään (min) – Minuuttimääräinen aikajakso, jonka jälkeen uudet ilmoitussähköpostit lähetetään sähköpostiin. Jos asetat tämän arvoksi 0, ilmoitukset lähetetään välittömästi.

Lähettäjän osoite – Määritä lähettäjän osoite, joka näkyy sähköposti-ilmoitusten otsikkokentässä.

Vastaanottajan osoitteet – Määritä vastaanottajien osoitteet, jotka näkyvät sähköposti-ilmoitusten otsikkokentässä. Useita arvoja tuetaan. Käytä erottimena puolipistettä.

SMTP-palvelin

SMTP-palvelin – Ilmoitusten lähettämiseen käytetty SMTP-palvelin (esim. smtp.provider.com:587, ennalta määritetty portti on 25).

note

ESET Smart Security Premium tukee SMTP-palvelimia, jotka käyttävät TLS-salausta.

Käyttäjänimi ja salasana – Jos SMTP-palvelin edellyttää todennusta, kenttiin on kirjoitettava kelvollinen käyttäjänimi ja salasana, joiden avulla SMTP-palvelinta voidaan käyttää.

Ota TLS käyttöön – Secure Alert- ja ilmoitusviestien lähettäminen TLS-salausta käyttämällä.

Testaa SMTP-yhteyttä – Vastaanottajan sähköpostiosoitteeseen lähetetään testiviesti. SMTP-palvelin, käyttäjänimi, salasana, lähettäjän osoite ja vastaanottajan osoite on annettava.

Viestin muoto

Ohjelman ja etäkäyttäjän tai järjestelmänvalvojan välinen tiedonsiirto tapahtuu sähköposti- tai LAN-viesteillä (Windows-pikaviestipalvelulla). Oletusviestimuodon käyttö hälytysviesteille ja ilmoituksille soveltuu useimpiin tilanteisiin. Joissakin tapauksissa tapahtumaviestien muodon muuttaminen on ehkä tarpeellista.

Tapahtumaviestien muoto – Etätietokoneilla näytettävien tapahtumaviestien muoto.

Uhkavaroitusviestien muoto – Uhkahälytys- ja ilmoitusviesteillä on ennalta määritetty oletusmuoto. Suosittelemme säilyttämään ennalta määritellyn muodon. Joissakin tapauksissa (esimerkiksi jos käytät automaattista sähköpostin käsittelyjärjestelmää) viestin muodon muuttaminen voi kuitenkin olla tarpeellista.

Merkistö – Muuntaa sähköpostiviestin ANSI-merkkikoodauksen mukaiseksi Windowsin alueellisten asetusten perusteella (esimerkiksi windows-1250, Unicode (UTF-8), ACSII 7-bit tai japanilainen (ISO-2022-JP)). Tämän seurauksena "á" muuttuu muotoon "a" ja tuntematon merkki kysymysmerkiksi "?".

Käytä Quoted-printable-koodausta – Sähköpostiviestin lähde koodataan Quoted-printable (QP) -muotoon, joka käyttää ASCII-merkkejä ja voi lähettää kansallisia erikoismerkkejä sähköpostitse 8-bittisessä muodossa (áéíóú).

%TimeStamp% – Tapahtuman päivämäärä ja kellonaika

%Scanner% – Moduuli, johon toiminto liittyy

%ComputerName% – Sen tietokoneen nimi, jossa hälytys tapahtui

%ProgramName% – Ohjelma, joka antoi hälytyksen

%InfectedObject% – Tartunnan saaneen tiedoston, viestin tai vastaavan nimi.

%VirusName% – Virustartunnan tiedot

%Action% – Tunkeutumiselle tehty toimenpide.

%ErrorDescription% – Muun kuin virustapahtuman kuvaus.

Avainsanoja %InfectedObject% ja %VirusName% käytetään vain uhkavaroitusviesteissä, ja avainsanaa %ErrorDescription% käytetään vain tapahtumaviesteissä.