Yhteysasetukset

Jos haluat tarkastella tietyn päivitysprofiilin välityspalvelimen asetuksia, avaa Lisäasetukset > Päivitä > Profiilit > Päivitykset > Yhteysasetukset. Napsauta Välityspalvelimen tila -alasvetovalikkoa ja valitse jokin seuraavista kolmesta vaihtoehdosta:

Älä käytä välityspalvelinta

Yhteys välityspalvelimen kautta

Käytä yleisiä välityspalvelimen asetuksia

Valitse Käytä yleisiä välityspalvelimen asetuksia, jos haluat käyttää välityspalvelimen kokoonpanoasetuksia, jotka on määritetty kohdassa Lisäasetukset > Yhteydet > Välityspalvelin.

Valitse Älä käytä välityspalvelinta, jos haluat määrittää, että ESET Smart Security Premium -päivityksiin ei käytetä välityspalvelinta.

Yhteys välityspalvelimen kautta -asetuksen on oltava valittuna, jos:

ESET Smart Security Premium päivitetään jollakin muulla välityspalvelimella kuin kohdassa Lisäasetukset > Yhteydet määritetyllä palvelimella. Tässä kokoonpanossa uuden välityspalvelimen osoitetiedot on määritettävä Välityspalvelin-osoitteeseen ja tietoliikenne Portti-kohtaan (oletusarvoisesti 3128). Lisäksi välityspalvelimen Käyttäjänimi ja Salasana on määritettävä tarvittaessa.

Välityspalvelimen asetuksia ei ole määritetty yleisesti, mutta ESET Smart Security Premium yhdistää välityspalvelimeen päivitysten vuoksi.

Tietokoneesi on yhteydessä Internetiin välityspalvelimen kautta. Asetukset noudetaan Internet Explorerista ohjelman asennuksen aikana. Jos asetuksia muutetaan (esimerkiksi palveluntarjoajan vaihtuessa), tarkista, että välityspalvelimen asetukset ovat oikein tässä ikkunassa. Muuten ohjelma ei voi muodostaa yhteyttä päivityspalvelimiin.

Välityspalvelimen oletusasetus on Käytä yleisiä välityspalvelimen asetuksia.

Käytä suoraa yhteyttä, jos välityspalvelin ei ole käytettävissä – Välityspalvelin ohitetaan päivityksen aikana, jos siihen ei saada yhteyttä.

note

Tämän osion Käyttäjänimi- ja Salasana-kentät ovat välityspalvelinkohtaisia. Lisää tiedot näihin kenttiin vain, jos välityspalvelimen käyttäminen edellyttää käyttäjänimeä ja salasanaa. Ne on täytettävä vain, jos tiedät, että Internetin käyttäminen välityspalvelimen kautta edellyttää salasanaa.