Tuotepäivitykset

Tuotepäivitykset-osiossa voit asentaa uusia ominaisuuspäivityksiä, kun ne ovat saatavilla automaattisesti.

Sovellusominaisuuksien päivitykset tuovat uusia ominaisuuksia tai muuttavat aiemmista versioista jo tuttuja ominaisuuksia. Se voidaan suorittaa automaattisesti ilman käyttäjän toimenpiteitä tai voit ottaa ilmoitukset käyttöön. Kun sovellusominaisuuspäivitys on asennettu, tietokoneen uudelleenkäynnistys saattaa olla tarpeen.

Sovellusominaisuuksien päivitykset – Kun käytössä, sovellusominaisuuksien päivitykset suoritetaan automaattisesti.