Muutosten peruutuksen aikaväli

Jos valitset Peruuta muutokset kohdassa Lisäasetukset > Päivitä > Päivitä), sinun on valittava avattavasta Kesto-valikosta aikaväli, jonka ajaksi tunnistusohjelman ja ohjelmamoduulien päivitykset keskeytetään.

DIALOG_UPDATE_ROLLBACK

Jos valitset Kunnes perutaan, säännölliset päivitykset lykätään, kunnes palautat päivitystoiminnon manuaalisesti. Koska tämä aiheuttaa mahdollisen tietoturvariskin, ESET ei suosittele tämän asetuksen valitsemista.