Tietokoneen tarkistuksen loki

Voit tarkastella tiettyyn tarkastukseen liittyviä tietoja kohdassa Lokitiedostot. Tarkistusloki sisältää seuraavat tiedot:

Tunnistusohjelman versio

Aloituspäivä ja -aika

Luettelo tarkistetuista levyistä, kansioista ja tiedostoista

Ajoitetun tarkistuksen nimi (vainajoitettu skannaus)

Käyttäjä, joka aloitti tarkistuksen.

Tarkistuksen tila

Tarkistettujen kohteiden määrä

Löydettyjen tunnistusten määrä

Valmistumisaika

Tarkistukseen käytetty aika

note

Ajoitetun tietokoneen tarkistuksen tehtävän uusi aloitus ohitetaan, jos aiemmin suoritettu sama ajoitettu tehtävä on yhä käynnissä. Ohitettu ajoitetun tarkistuksen tehtävä luo Tietokoneen tarkistuslokin, jossa on 0 merkintää ja Tarkistus ei käynnistynyt, koska edellinen tarkistus oli vielä käynnissä -tila.

Voit tutkia aiempia tarkistuslokeja valitsemalla ohjelman pääikkunasta Työkalut > Lokitiedostot. Valitse avattavasta valikosta Tietokoneen tarkistus ja kaksoisnapsauta haluamaasi tietuetta.

SCAN_LOG

note

ESET-tietopankin artikkelissamme on lisätietoja ”kohteen avaaminen ei onnistu”-, ”virhe avattaessa”- ja ”arkisto on vioittunut” -ilmoituksista.

Napsauta vaihtokuvaketta MODULE_INACTIVE Suodatus avataksesi Lokisuodatus-ikkunan, jossa voit tarkentaa hakua mukautetuilla ehdoilla. Pikavalikon saa näkyviin napsauttamalla tiettyä lokimerkintää hiiren kakkospainikkeella:

Toimenpide

Käyttö

Suodata samat tietueet

Aktivoi lokisuodatuksen. Lokissa näkyvät vain tietueet, joiden tyyppi valittu tyyppi.

Suodata

Tämä asetus avaa Lokisuodatus-ikkunan, jossa voi määrittää tiettyjen lokimerkintöjen ehdot. Pikanäppäin: Ctrl+Shift+F

Poista suodatin käytöstä

Aktivoi suodatusasetukset. Jos aktivoit suodattimen ensimmäistä kertaa, sinun on määritettävä asetukset, ja Lokisuodatus-ikkuna tulee näkyviin.

Poista suodatin käytöstä

Poistaa suodattimen käytöstä (sama kuin alaosassa olevan valitsimen napsauttaminen).

Kopioi

Kopioi korostetut tietueet leikepöydälle. Pikanäppäin: Ctrl+C

Kopioi kaikki

Kopioi kaikki ikkunassa olevat tietueet.

Vie

Vie korostetut tietueet leikepöydälle XML-tiedostoon.

Vie kaikki

Tämä asetus vie kaikki ikkunassa olevat tietueet XML-tiedostoon.

Tunnistuksen kuvaus

Avaa ESET Threat -tietosanakirjan, joka sisältää yksityiskohtaisia tietoja korostetun tunkeutumisen vaaroista ja oireista.