Valintaikkuna – Uudelleenkäynnistys tarvitaan

Tietokoneen uudelleenkäynnistys on tarpeen, kun ESET Smart Security Premium on päivitetty uuteen versioon. Uusia ESET Smart Security Premium -versioita julkaistaan ohjelman parantamiseksi tai sellaisten ongelmien korjaamiseksi, joita ohjelmamoduulien automaattiset päivitykset eivät pysty ratkaisemaan.

Uusi ESET Smart Security Premium -versio voidaan asentaa automaattisesti ohjelman päivitysasetusten perusteella tai manuaalisesti lataamalla ja asentamalla uudempi versio edellisen version päälle.

Käynnistä tietokone uudelleen valitsemalla Käynnistä uudelleen nyt. Jos aiot käynnistää tietokoneen uudelleen myöhemmin, valitse Muistuta minua myöhemmin. Myöhemmin voit käynnistää tietokoneen uudelleen manuaalisesti ohjelman pääikkunan Yleiskuvaus-näytöstä.