Päivitystehtävien luominen

Päivitykset voidaan käynnistää ensisijaisessa ikkunassa manuaalisesti valitsemalla Etsi päivityksiä sen jälkeen, kun päävalikosta on valittu Päivitä.

Päivitykset voidaan suorittaa myös ajoitettuina tehtävinä. Jos haluat määrittää ajoitetun tehtävän, valitse Työkalut > Ajastin. Oletusarvoisesti tuotteessa ESET Smart Security Premium on käytössä seuraavat päivitystehtävät:

Säännöllinen automaattinen päivitys

Automaattinen päivitys käyttäjän kirjautumisen jälkeen

Kaikkia päivitystehtäviä voidaan muokata käyttäjän tarpeiden mukaan. Oletusarvoisten päivitystehtävien lisäksi käyttäjä voi luoda myös uusia päivitystehtäviä, joiden asetukset voidaan määrittää käyttäjäkohtaisesti. Lisätietoja päivitystehtävien luomisesta ja määrittämisestä on kohdassa Ajastin.