Ohje ja tuki

Napsauta Ohje ja tuki ohjelman pääikkunassa, niin näet tukitiedot ja vianmääritystyökalut, joiden avulla voit ratkaista mahdollisia ongelmia.

ICON_HELP_LICENSE Tilaus

Tilauksen vianmääritys – Tätä linkkiä napsauttamalla löydät aktivointi- ja tilausongelmien ratkaisuja.

Vaihda tilaus – Käynnistä aktivointi-ikkuna ja aktivoi tuotteesi napsauttamalla tätä. Jos laitteesi on yhdistetty ESET HOME-tiliin, valitse tilaus ESET HOME-tililtä tai lisää uusi.

ICON_HELP_PRODUCT Asennettu tuote

Uudet ominaisuudet – Valitse tämä, jos haluat avata ikkunan, jossa on tietoja uusista ja parannetuista ominaisuuksista.

Tietoja tuotteesta ESET Smart Security Premium – Näyttää tuotteeseen ESET Smart Security Premium liittyviä tietoja.

Tuotteen vianmääritys – Tätä linkkiä napsauttamalla löydät ratkaisuja yleisimpiin ongelmiin.

Vaihda tuote – Napsauta tätä, jos haluat tarkistaa, onko ESET Smart Security Premium vaihdettavissa johonkin toiseen tuotteeseen nykyisellä tilauksella.

ICON_HELP_HELP Ohjesivut – Napsauta tätä linkkiä, jos haluat avata ESET Smart Security Premium -ohjesivut.

ICON_HELP_TECHNICAL_SUPPORT Tekninen tuki

ICON_HELP_KB TietopankkiESET-tietopankki sisältää vastauksia useimmin kysyttyihin kysymyksiin ja suositeltuja ratkaisuja erilaisiin ongelmiin. Koska ESETin tekninen tuki päivittää sitä usein, tietämyskanta on tehokas työkalu erilaisten ongelmien ratkaisemiseen.